FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Kendim olabilirim dedim @Dosi de kabul etti.
Maalesef hayır :(
Hiç okumayan değil ama çok sık okumam.
Dijitalden tabi
Halı saha en sevdiğim hobim :A
Yok.
23
Eczacılık okuyorum
Öğrenciyim henüz yazın bir iki fabrikada çalışmışlığım oldu sadece.

Bence en iyisi adminimiz @bazinga ama sürekli aktif olduğu üyelerle iyi iletişim kurmada @Dosi diyebilirim.

Senin için insanlar yardımcı olmaya uğraşan anlayışlı nazik bir üye olduğunu düşünüyorum

Renktaṣım ilk iki soruyu es geçmiṣsin :A

Bhnd
Niye Beṣiktaṣ?
------

@Yakamoz-Asi zevkle katılacaktır sorgu odasına :A

Bir @xdragxx kadar olmaz ama iyi gideceğini düṣünüyorum. :A

Bhnd
Niye Beṣiktaṣ?
Dalgınlıktan görmemişim :A Aslında farkli konularda demiştim senin konunda çok nazik olgun bir üye demiştim öyle düşünüyorum. Beşiktaş mevzusuna da @cokiyitvci nin programında demiştim. Babadan gelme ama kulübün geçmişine bakınca daha bağlı oldum. Futbolu da zaten çok severim her ne kadar son yıllarda orada da eski hevesi bırakmadılarsa da.

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Aaaaa iyi bari @Angelica ile @The_Erinch tansiyon ölçtürmeye gelir sana :A

Yaptığın bir spor var mı ?
Bu yıl fitnessa gidiyorum biraz zarganalığı üstümüzden atıp kas büyütelim diye:A
------

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :A
Sakin ve fazla göz önünde olan bir üye değilsin ama uzun zamandır düzenli forumda olmayı da başarıyorsun. Genel olarak seni de sorun çıkarmayan iletişimi iyi bir üye olarak görüyorum tanıdığım kadarıyla. TRT dizilerini izliyorsun bir de genel olarak:A

Bhnd
Niye Beṣiktaṣ?
------

Ben ayda bir yapıyorum konuk sıkıntısı olmasın diye. Tadı kaçmasın hep. Sürekli benzer olunca kısa aralıklarla sıkıcı oluyor :A

Başı olmak zorunda değil. Sonu bile olur.
Sana uygun zamanı dersin :A

Etti bile :A
Konunun fazlasıyla coşacağı kesin :A

Gelecek ay ilk hafta Yakamoz-Asi konuk olsun, sonra En Favori Şarkı’ya yoğunlaşmaya başlayalım :A

Dalgınlıktan görmemişim :A Aslında farkli konularda demiştim senin konunda çok nazik olgun bir üye demiştim öyle düşünüyorum. Beşiktaş mevzusuna da @cokiyitvci nin programında demiştim. Babadan gelme ama kulübün geçmişine bakınca daha bağlı oldum. Futbolu da zaten çok severim her ne kadar son yıllarda orada da eski hevesi bırakmadılarsa da.
@Yakamoz-Asi bir şeyi unutmuşum bir de hep profile güzel kadınlar koyuyorsun:A

• Harika
Bu yıl fitnessa gidiyorum biraz zarganalığı üstümüzden atıp kas büyütelim diye:A
------

Sakin ve fazla göz önünde olan bir üye değilsin ama uzun zamandır düzenli forumda olmayı da başarıyorsun. Genel olarak seni de sorun çıkarmayan iletişimi iyi bir üye olarak görüyorum tanıdığım kadarıyla. TRT dizilerini izliyorsun bir de genel olarak:A
Aaaa kas yapıyorsan @serhatt la @Emre Ozansoy a foto at uzman olarak değerlendirirler :A

O zaman bhnd? :X

Konunun fazlasıyla coşacağı kesin :A

Gelecek ay ilk hafta Yakamoz-Asi konuk olsun, sonra En Favori Şarkı’ya yoğunlaşmaya başlayalım :A
@Yakamoz-Asi o zamana kadar çene yorduğu için yorulur kendi kabuğuna çekilir belki :A

Aklıma ne geldi. Bir durumdan net emimin. Yakamoz konuk olunca bir şeyleri net farkeder gibime geliyor :A

Bunu karıştırma, o bayram özel yayınıydı yani normal bölümler kendine göre durumları var :A

Aaaa kas yapıyorsan @serhatt la @Emre Ozansoy a foto at uzman olarak değerlendirirler :A

O zaman bhnd? :X
Yok onlara atmam sonra bana sararlar :A

Senin için çok mesaj yazan sosyal medyadan paylaşımlar ile özellikle sohbet açan ayrıca toplumsal olaylara mizahi yorum yapan bir üye olduğunu düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
@Yakamoz-Asi bir şeyi unutmuşum bir de hep profile güzel kadınlar koyuyorsun:A

Güzel kadınlar kırmızı çizgimizdir 😎

Güzel kadın demiṣken.. herkesin kafasında beğendiği tarz biri vardır.

Beğendiğin (eṣim böyle olmalı dediğin) 3 kadın kimdir?
Tarzını, giyim kuṣam veya herhangi bir sebepten örnek aldığın erkek biri var mı?

Güzel kadınlar kırmızı çizgimizdir 😎

Güzel kadın demiṣken.. herkesin kafasında beğendiği tarz biri vardır.

Beğendiğin (eṣim böyle olmalı dediğin) 3 kadın kimdir?
Tarzını, giyim kuṣam veya herhangi bir sebepten örnek aldığın erkek biri var mı?
Açıkçası şu benim eşim dediğin veya örnek aldığım biri yok en azından düşünmedim. Hanım hanımcık diye bir kız tanımı var bu giyim ve tip olarak bir şeyi yansıtıyor bence açıkçası öyle bir eş isterim herhalde:A Dürüstlük de çok önemli Güzellik olarak bir ara Simgeyi beğeniyordum bayağı

• Güldürdün
@Yakamoz-Asi o zamana kadar çene yorduğu için yorulur kendi kabuğuna çekilir belki :A

Aklıma ne geldi. Bir durumdan net emimin. Yakamoz konuk olunca bir şeyleri net farkeder gibime geliyor :A

Bunu karıştırma, o bayram özel yayınıydı yani normal bölümler kendine göre durumları var :A

Kabuğuma çekilirim belki doğru diyorsun. Aslında mayısa bırakmamak gerek bu durumu. Mayıs pek iyi bir ay değil benim psikoloji açısından. :D
O bir ṣeylerin ben ne olduğunu ve ne ṣekilde vuku bulduğunu, etkilerini ve amaçlarını gayet iyi biliyorum. Benim ajan tarafım iyidir siz merak etmeyin. :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi

20250331_012806.jpg

Açıkçası şu benim eşim dediğin veya örnek aldığım biri yok en azından düşünmedim. Hanım hanımcık diye bir kız tanımı var bu giyim ve tip olarak bir şeyi yansıtıyor bence açıkçası öyle bir eş isterim herhalde:A Dürüstlük de çok önemli Güzellik olarak bir ara Simgeyi beğeniyordum bayağı

Yani yok mu yahu ṣöyle bak bu kadını beğeniyorum dediğin biri :A aaaaa renktaṣım çık o kabuktan, sorgu odası bitmez böyle. :A