FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Renktaṣım ilk iki soruyu es geçmiṣsin

Bhnd
Niye Beṣiktaṣ?
------

@Yakamoz-Asi zevkle katılacaktır sorgu odasına

Bir @xdragxx kadar olmaz ama iyi gideceğini düṣünüyorum.

Bhnd
Niye Beṣiktaṣ?
Dalgınlıktan görmemişim
Aslında farkli konularda demiştim senin konunda çok nazik olgun bir üye demiştim öyle düşünüyorum. Beşiktaş mevzusuna da @cokiyitvci nin programında demiştim. Babadan gelme ama kulübün geçmişine bakınca daha bağlı oldum. Futbolu da zaten çok severim her ne kadar son yıllarda orada da eski hevesi bırakmadılarsa da.

Reactions: Yakamoz-Asi
Aaaaa iyi bari @Angelica ile @The_Erinch tansiyon ölçtürmeye gelir sana

Yaptığın bir spor var mı ?
Bu yıl fitnessa gidiyorum biraz zarganalığı üstümüzden atıp kas büyütelim diye

------

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Sakin ve fazla göz önünde olan bir üye değilsin ama uzun zamandır düzenli forumda olmayı da başarıyorsun. Genel olarak seni de sorun çıkarmayan iletişimi iyi bir üye olarak görüyorum tanıdığım kadarıyla. TRT dizilerini izliyorsun bir de genel olarak

Bhnd
Niye Beṣiktaṣ?
------

Konunun fazlasıyla coşacağı kesin

Gelecek ay ilk hafta Yakamoz-Asi konuk olsun, sonra En Favori Şarkı’ya yoğunlaşmaya başlayalım

@Yakamoz-Asi bir şeyi unutmuşum bir de hep profile güzel kadınlar koyuyorsun

Aaaa kas yapıyorsan @serhatt la @Emre Ozansoy a foto at uzman olarak değerlendirirler

O zaman bhnd?

Konunun fazlasıyla coşacağı kesin

Gelecek ay ilk hafta Yakamoz-Asi konuk olsun, sonra En Favori Şarkı’ya yoğunlaşmaya başlayalım
@Yakamoz-Asi o zamana kadar çene yorduğu için yorulur kendi kabuğuna çekilir belki

Aklıma ne geldi. Bir durumdan net emimin. Yakamoz konuk olunca bir şeyleri net farkeder gibime geliyor

Bunu karıştırma, o bayram özel yayınıydı yani normal bölümler kendine göre durumları var

Aaaa kas yapıyorsan @serhatt la @Emre Ozansoy a foto at uzman olarak değerlendirirler

O zaman bhnd?
Yok onlara atmam sonra bana sararlar

Senin için çok mesaj yazan sosyal medyadan paylaşımlar ile özellikle sohbet açan ayrıca toplumsal olaylara mizahi yorum yapan bir üye olduğunu düşünüyorum.

Reactions: xemrexxx
@Yakamoz-Asi bir şeyi unutmuşum bir de hep profile güzel kadınlar koyuyorsun

Güzel kadınlar kırmızı çizgimizdir 😎

Güzel kadın demiṣken.. herkesin kafasında beğendiği tarz biri vardır.

Beğendiğin (eṣim böyle olmalı dediğin) 3 kadın kimdir?
Tarzını, giyim kuṣam veya herhangi bir sebepten örnek aldığın erkek biri var mı?

Açıkçası şu benim eşim dediğin veya örnek aldığım biri yok en azından düşünmedim. Hanım hanımcık diye bir kız tanımı var bu giyim ve tip olarak bir şeyi yansıtıyor bence açıkçası öyle bir eş isterim herhalde
Dürüstlük de çok önemli Güzellik olarak bir ara Simgeyi beğeniyordum bayağı

Kabuğuma çekilirim belki doğru diyorsun. Aslında mayısa bırakmamak gerek bu durumu. Mayıs pek iyi bir ay değil benim psikoloji açısından.

O bir ṣeylerin ben ne olduğunu ve ne ṣekilde vuku bulduğunu, etkilerini ve amaçlarını gayet iyi biliyorum. Benim ajan tarafım iyidir siz merak etmeyin.
@Bully

Reactions: Bully and Dosi

Yani yok mu yahu ṣöyle bak bu kadını beğeniyorum dediğin biri
aaaaa renktaṣım çık o kabuktan, sorgu odası bitmez böyle.