Anladım safa yattım.Yok olmadı bir kere kullanmaya çalıştık öyle bir date programı başımız belaya girecekti tanıdığım bir kızın uzak akrabası çıkmıştı
------
Komiklik konusunda dedik...
Yok o konuda hemfikir değilim
Anladım safa yattım.Yok olmadı bir kere kullanmaya çalıştık öyle bir date programı başımız belaya girecekti tanıdığım bir kızın uzak akrabası çıkmıştı
------
Komiklik konusunda dedik...
Yazında çorap giyer misin hep evde?Yok terlik giymem dışarda çıplak ayak gezmeyi kendi adıma terbiyesizlik olarak görüyorum evde bile çorapla gezerim![]()
Ya he he mosi anca inkar et böyle şeyleri isim ver desek veremezAnladım safa yattım.
Yok o konuda hemfikir değilim![]()
Kendisine komiklik övgüsü almaya çalıştıda elinde patladıO benim sorum.![]()
Giyerim tabii ayak iğrenç bir şeydir.Yazında çorap giyer misin hep evde?![]()
Gitti 6 sene önceki adamı dedi işte
Bu soruyu hakaret sayarım tabii ki Messi@xdragxx Messi mi Ronaldo mu?![]()
Yooo yakın tarihte buralardaydıGitti 6 sene önceki adamı dedi işte
Şive komedisine falan da gülüyor musun yoksa sen...
------
Bu soruyu hakaret sayarım tabii ki Messi![]()
O dediğin kişi oysa komik miydi yaniYooo yakın tarihte buralardaydı![]()
En son izlediğin film?Gitti 6 sene önceki adamı dedi işte
Şive komedisine falan da gülüyor musun yoksa sen...
------
Bu soruyu hakaret sayarım tabii ki Messi![]()
Hatırlayamadım film izleyeli uzun zaman oldu daha çok dizi, oyun üstünden gidiyorum bu sene.En son izlediğin film?![]()
Yanlış alıntı mosiÖbür kişi kombi takılıyor![]()
![]()
Bize bir oyun önersen adı ne olur? Çok iyi olsun ama oyun.Hatırlayamadım film izleyeli uzun zaman oldu daha çok dizi, oyun üstünden gidiyorum bu sene.
Çok bilindik oyunları önermeyim de şu sıralar Quantic Dream oyunlarına sardımBize bir oyun önersen adı ne olur? Çok iyi olsun ama oyun.![]()
Vay bir ara göz atarım.Çok bilindik oyunları önermeyim de şu sıralar Quantic Dream oyunlarına sardım
Heavy Rain
Beyond Two Souls
Detroit Becoma a Human
Bu üçlüyü mutlaka oynayın film tadında alternatif sonları olan oyunlar.
Yani unutmazsak bu konu kilitlenecekti, geç kaldın ama telafi ediyorsunSen sormadın dedin @xdragxx 'e soruyorum işte.![]()