FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli erteleyip bir türlü yapmadığın şey ne?

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Rabbim bir daha ayırmasın. :A
------

@xdragxx okul hayatın başarılı mıydı ?
Kopya çekerken yakalandın mı?
Disipline gittin mi ?
Okul hayatımın ilk 8 senesinde potansiyelim çok yüksekti :A Zaten 12+4+2 yıllık eğitim öğretim hayatımın sadece ilk 6 yılında %85 çalıştıysam sonrası %15'tir. Okul hayatım bir futbolcu olsa Sergen Yalçın falan olur potansiyelimi tam olarak kullanmadım yani :A Ona rağmen hala Türkçe-Matematik odaklı sınavlara girsem başarılı oluyorum geçen sene girdiğim Ales'te 88 aldım mesela ama hiçbir işe yaramayacak çünkü akademik bir kariyer düşünmüyorum ama belki vazgeçirim bilmiyorum.

Yok yakalanmadım çok profesyoneldim.

Disipline 2 kez gittim. Birinde ortaokuldaydım derse girmeyip futbol oynamıştık. Diğeri lisede kızın teki şikayet etmişti çok şımarıyorlar derste terbiyemiz bozuldu diye.
------

@xdragxx sana da sorayım illa sor dediler. :D
Fotojenik olduğunu düşünüyor musun? :D
Yok değilim bence.
------

Sürpriz bozulmasın diye renk veremiyorum.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Okul hayatımın ilk 8 senesinde potansiyelim çok yüksekti :A Zaten 12+4+2 yıllık eğitim öğretim hayatımın sadece ilk 6 yılında %85 çalıştıysam sonrası %15'tir. Okul hayatım bir futbolcu olsa Sergen Yalçın falan olur potansiyelimi tam olarak kullanmadım yani :A Ona rağmen hala Türkçe-Matematik odaklı sınavlara girsem başarılı oluyorum geçen sene girdiğim Ales'te 88 aldım mesela ama hiçbir işe yaramayacak çünkü akademik bir kariyer düşünmüyorum ama belki vazgeçirim bilmiyorum.

Yok yakalanmadım çok profesyoneldim.

Disipline 2 kez gittim. Birinde ortaokuldaydım derse girmeyip futbol oynamıştık. Diğeri lisede kızın teki şikayet etmişti çok şımarıyorlar derste terbiyemiz bozuldu diye.
------

Yok değilim bence.
40 ve üstü yaşındaki kişiler sence artık evde kalmış mı oluyor? :D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...