Formula 1 ve Diğer Motor Sporları - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Sprint Sonuçları
IMG_1868.jpeg

En hızlı 4. araba ile 1-2 tane yarış kazanırsan al öp başına koy. Sezon boyunca Mclaren, Mercedes ve Redbull ilk 4'ü kapatır, değişmeli olarak yerleşirler. Mclarenler genellikle 1-2 olur, Verstappen çoğu zaman Russell'ın önünde bitirir.

Aşağı yukarı öyle. :A Şu an diğer Red Bull takımının aracı bile daha iyi gözüküyor eldeki verilere göre. :A
Bu sezon belli olan McLarenin açık ara 1 ,RedBull ya 2 ya 3 bu da piste göre değişiyor, Max muhteşem bir sürücü ama bugün Lando ve Oscar hatalar yaptıkları için Pole alamadılar verilere baktığımız zaman S1-Norris S2-Oscar S3-Oscar yani o McLaren'de Leclerci koy Max sezon boyunca pole alamaz.

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Ekol Tv de yeni bir program başladı. Sevdiğim iki isim var.Harika analizler yapıyorlar.
Evet gördüm ilk bölümü izledim ama artık 2006'dan beri çok sıkı bir şekilde takip ettiğim için konuştukları şeyler enteresan gelmiyor eskiden Yiğit Tezcanı dinlerdim ama artık onu da bıraktım.

Evet gördüm ilk bölümü izledim ama artık 2006'dan beri çok sıkı bir şekilde takip ettiğim için konuştukları şeyler enteresan gelmiyor eskiden Yiğit Tezcanı dinlerdim ama artık onu da bıraktım.
Yiğit Tezcan dinlemediğim için bana cazip gelmiyor.