Boşver hadi sen uyuPeki başka hangisi ?![]()
Boşver hadi sen uyuPeki başka hangisi ?![]()
İşte kendisi de düz değil zaten, seçilmiş kişiBizim gibi düz insanlar göremez ya Ufo uzaylı falan
İskender Kukla var bizim burda en çok orda beğeniyorum. Lahmacun da Develi'de fena değil bir de Sakarya'da Alpay var fena değil.
Saçmasapan konuşma lanBoşver hadi sen uyu![]()
Gülerim tabii severim Tolga Çevik'i.Tolga Çevik’e güler misin?
Yılmaz Erdoğan projelerini nasıl buluyorsun?
Behzat Ç izledin mi?
Espresso mu Cappuccino mu?
Harry Potter mı Lord of The Rings mi Karayip Korsanları mı?Gülerim tabii severim Tolga Çevik'i.
Sevmem pek.
İzledim ama çok nadir abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
Pek kahveci değilim ama Cappucino
Hiçbiri öyle yapımları hiç sevmemHarry Potter mı Lord of The Rings mi Karayip Korsanları mı?
Bihter ve Behlül arasındaki şey aşk mıydı tutku mu?
Hangi dijital platformlara üyesin? Youtube Premium ve Spotify’ın var mı?Hiçbiri öyle yapımları hiç sevmem
Bihterinki tutkuydu Behlülünkü tamamen sapkınlık![]()
Hiçbirine üye değilim bu arada 0 üyeliğim varHangi dijital platformlara üyesin? Youtube Premium ve Spotify’ın var mı?
Risk almamak risk almam lazımdı bazı şeylerde ama almadım keşke alsaydımHayatında yapmadığın için pişman olacağın şeyler neler?
Mesela neydi ? Örnek verir misin?Risk almamak risk almam lazımdı bazı şeylerde ama almadım keşke alsaydım
Hediye verilir harçlık değilBayramın ilk günü bayram gibi geçmedi dahaGitmedim ilk gün gitmem 3.gün giderim gidersem ilk 2 gün nerde sevmediğim tip var ordadır şimdi
Harçlık alacak yaşı geçtik verecek yaşa geldik de etrafta harçlık verecek çocuk da yok
Eyvallah mosi senin de bayramın mübarek olsun burda olsan harçlığını verirdim şansına küs
------
Bayram harçlıklarını SSK'ya yatıran Ulvi onu mu hatırlayacam la öyle çok harçlık aldığım bir bayram da olmadıydı çocukkene![]()
Sosyal medya işine girmem lazımdı 2017de falan yapardım ben şu anda ünlü bir yayıncıydım belki deMesela neydi ? Örnek verir misin?
Harçlık verilir hediye ne alakaHediye verilir harçlık değil
Bugün pek bulunamadım burada.
Bu arada 2021 ruhu yaşandı yine. Anlarsın ne demek istediğimi.
Haftanın açık ara en dolu dolu keyifli konusu oldu kendi adıma. Bu konuya baya yazmışım ama hafta başında bazı size görünmeyen yerlerde çok mesaj yazdım. Yorucu günler sonrası bu konuya yazılan yorumlar yorgunluğumu attırdı. Bakalım ne kadar mesajım olmuş totalde. Sadece bir konuda değil, bir çok konuda mesaj yazan biri olduğum için mesaj sayıma hakim değilim. özellikle arka planda çok yoğunluk oldu
Bu konu sayesinde benle alakalı kendi adıma olumlu bir şeyler olmuş. Onuda bir ara belirttim
@Bully @serhatt @BARON疼痛 iyi sorularda geldiler. @TenTen ile güzel kaliteli uzun yorumlar yaptınız.
@12.Adam tam olarak ne yazdı bilmiyorum ama bende bir ara sorguya çekildim gibiBazen kolay ama arada zorlu sorular sormaya çalıştım.
Daha 2 günümüz var. @Gerekli24 soruları ile gelecekti.
Seni programına konuk alan @cokiyitvci ‘nin bir tane bile soru sormaması dikkatimi çekti
iyi geceler. Geçerken uğradım![]()
En büyük hayalin nedir ?Sosyal medya işine girmem lazımdı 2017de falan yapardım ben şu anda ünlü bir yayıncıydım belki de
------
Harçlık verilir hediye ne alaka
Ben de konuya uğrayan mesajlarıyla tat veren herkese teşekkür ederim de daha 2 günümüz daha var soruları bekliyorum hala![]()
Benim adıma da haftanın en dolu dolu keyifli konusu olduHediye verilir harçlık değil
Bugün pek bulunamadım burada.
Bu arada 2021 ruhu yaşandı yine. Anlarsın ne demek istediğimi.
Haftanın açık ara en dolu dolu keyifli konusu oldu kendi adıma. Bu konuya baya yazmışım ama hafta başında bazı size görünmeyen yerlerde çok mesaj yazdım. Yorucu günler sonrası bu konuya yazılan yorumlar yorgunluğumu attırdı. Bakalım ne kadar mesajım olmuş totalde. Sadece bir konuda değil, bir çok konuda mesaj yazan biri olduğum için mesaj sayıma hakim değilim. özellikle arka planda çok yoğunluk oldu
Bu konu sayesinde benle alakalı kendi adıma olumlu bir şeyler olmuş. Onuda bir ara belirtirim
@Bully @serhatt @BARON疼痛 iyi sorularda geldiler. @TenTen ile güzel kaliteli uzun yorumlar yaptınız.
@12.Adam tam olarak ne yazdı bilmiyorum ama bende bir ara sorguya çekildim gibiBazen kolay ama arada zorlu sorular sormaya çalıştım.
Daha 2 günümüz var. @Gerekli24 soruları ile gelecekti.
Seni programına konuk alan @cokiyitvci ‘nin bir tane bile soru sormaması dikkatimi çekti
iyi geceler. Geçerken uğradım![]()
Vay arkadaş neler öğreniyorum ya benBir dönem beni sevmezdin, şuan hakkımda ne düşünüyorsun.@xdragxx
Tam hatırlamıyorum da ekibi vardı, onlar da sevmezdi.Vay arkadaş neler öğreniyorum ya ben
Neden sevmiyordu ?
Hayal kurmayı bırakalı çok olduEn büyük hayalin nedir ?![]()