FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Bizim gibi düz insanlar göremez ya Ufo uzaylı falan :A

İskender Kukla var bizim burda en çok orda beğeniyorum. Lahmacun da Develi'de fena değil bir de Sakarya'da Alpay var fena değil.
İşte kendisi de düz değil zaten, seçilmiş kişi :A Daha fazla detaya girmeyeyim :A

Balgat’taki Kukla Kebap’a çocukluğumdan beri giderim :A Bilkent Station’a da açıldı zaten birkaç şubesi var sizin orda da var evet.

Uludağ ve HD İskender de iyidir.

Deniz mi havuz mu?

Kardeş Payı mı İşler Güçler mi?

Recep İvedik mi Düğün Dernek mi?

Tolga Çevik’e güler misin?

Yılmaz Erdoğan projelerini nasıl buluyorsun?

Behzat Ç izledin mi?

Espresso mu Cappuccino mu?

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Tolga Çevik’e güler misin?

Yılmaz Erdoğan projelerini nasıl buluyorsun?

Behzat Ç izledin mi?

Espresso mu Cappuccino mu?
Gülerim tabii severim Tolga Çevik'i.

Sevmem pek.

İzledim ama çok nadir abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Pek kahveci değilim ama Cappucino

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully
Gülerim tabii severim Tolga Çevik'i.

Sevmem pek.

İzledim ama çok nadir abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Pek kahveci değilim ama Cappucino
Harry Potter mı Lord of The Rings mi Karayip Korsanları mı?

Bihter ve Behlül arasındaki şey aşk mıydı tutku mu?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hayatında yapmadığın için pişman olacağın şeyler neler?

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Bayramın ilk günü bayram gibi geçmedi daha :A Gitmedim ilk gün gitmem 3.gün giderim gidersem ilk 2 gün nerde sevmediğim tip var ordadır şimdi :A

Harçlık alacak yaşı geçtik verecek yaşa geldik de etrafta harçlık verecek çocuk da yok :A

Eyvallah mosi senin de bayramın mübarek olsun burda olsan harçlığını verirdim şansına küs :A
------

Bayram harçlıklarını SSK'ya yatıran Ulvi onu mu hatırlayacam la öyle çok harçlık aldığım bir bayram da olmadıydı çocukkene :A
Hediye verilir harçlık değil :A

Bugün pek bulunamadım burada.
Bu arada 2021 ruhu yaşandı yine. Anlarsın ne demek istediğimi.
Haftanın açık ara en dolu dolu keyifli konusu oldu kendi adıma. Bu konuya baya yazmışım ama hafta başında bazı size görünmeyen yerlerde çok mesaj yazdım. Yorucu günler sonrası bu konuya yazılan yorumlar yorgunluğumu attırdı. Bakalım ne kadar mesajım olmuş totalde. Sadece bir konuda değil, bir çok konuda mesaj yazan biri olduğum için mesaj sayıma hakim değilim. özellikle arka planda çok yoğunluk oldu :A
Bu konu sayesinde benle alakalı kendi adıma olumlu bir şeyler olmuş. Onuda bir ara belirtirim :A
@Bully @serhatt @BARON疼痛 iyi sorularda geldiler. @TenTen ile güzel kaliteli uzun yorumlar yaptınız.
@12.Adam tam olarak ne yazdı bilmiyorum ama bende bir ara sorguya çekildim gibi :A Bazen kolay ama arada zorlu sorular sormaya çalıştım.
Daha 2 günümüz var. @Gerekli24 soruları ile gelecekti.

Seni programına konuk alan @cokiyitvci ‘nin bir tane bile soru sormaması dikkatimi çekti :A

iyi geceler. Geçerken uğradım :A

Mesela neydi ? Örnek verir misin?
Sosyal medya işine girmem lazımdı 2017de falan yapardım ben şu anda ünlü bir yayıncıydım belki de :A
------

Haftanın açık ara en dolu dolu keyifli konusu oldu kendi adıma. Bu konuya baya yazmışım ama hafta başında bazı size görünmeyen yerlerde çok mesaj yazdım. Yorucu günler sonrası bu konuya yazılan yorumlar yorgunluğumu attırdı. Bakalım ne kadar mesajım olmuş totalde. Sadece bir konuda değil, bir çok konuda mesaj yazan biri olduğum için mesaj sayıma hakim değilim. özellikle arka planda çok yoğunluk oldu :A
Bu konu sayesinde benle alakalı kendi adıma olumlu bir şeyler olmuş. Onuda bir ara belirttim :A
@Bully @serhatt @BARON疼痛 iyi sorularda geldiler. @TenTen ile güzel kaliteli uzun yorumlar yaptınız.
@12.Adam tam olarak ne yazdı bilmiyorum ama bende bir ara sorguya çekildim gibi :A Bazen kolay ama arada zorlu sorular sormaya çalıştım.

Seni programına konuk alan @cokiyitvci ‘nin bir tane bile soru sormaması dikkatimi çekti :A

Harçlık verilir hediye ne alaka :A
Ben de konuya uğrayan mesajlarıyla tat veren herkese teşekkür ederim de daha 2 günümüz daha var soruları bekliyorum hala :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Sosyal medya işine girmem lazımdı 2017de falan yapardım ben şu anda ünlü bir yayıncıydım belki de :A
------

Harçlık verilir hediye ne alaka :A
Ben de konuya uğrayan mesajlarıyla tat veren herkese teşekkür ederim de daha 2 günümüz daha var soruları bekliyorum hala :A
En büyük hayalin nedir ? :A

Bu konu sayesinde benle alakalı kendi adıma olumlu bir şeyler olmuş. Onuda bir ara belirtirim :A

Benim adıma da haftanın en dolu dolu keyifli konusu oldu :A

@xdragxx de sorularımı beğenmiş zaten :A Hakkını verdiğimi düşünüyorum :A