Böyle parçalar varken ne yapayım elin botokslularını.
Ekli dosyayı görüntüle 133902
Ekli dosyayı görüntüle 133903
Ekli dosyayı görüntüle 133904
Çağlar da benle aynı kafada
Böyle parçalar varken ne yapayım elin botokslularını.
Ekli dosyayı görüntüle 133902
Ekli dosyayı görüntüle 133903
Ekli dosyayı görüntüle 133904
Büyülenmişsiniz siz başka açıklaması olamaz bu kafanın.
Çağlar da benle aynı kafada![]()
Kadın estetik bir varlık asıl sen büyülenmişsinBüyülenmişsiniz siz başka açıklaması olamaz bu kafanın.Göz var şey var yani. .ss
Haklısın hepsi estetik ile güzel.Kadın estetik bir varlık asıl sen büyülenmişsin![]()
İyi geceler Serhat ben yatıyorumHaklısın hepsi estetik ile güzel.Senin gibi saf parlak oğlanlarda bu tuzağın birer parçası.
![]()
Sabırlı oluşumla bilinirim etrafımda, benim acelem yok. İyi geceler.İyi geceler Serhat ben yatıyorum
İkimiz de birbirimizi ikna edemeyiz.
Gitme duuuurrr Gibi yi üç kelime İle anlat ?İyi geceler Serhat ben yatıyorum
İkimiz de birbirimizi ikna edemeyiz.
Neyseki şu pis aslı astarı olmayan iddiayı çürütüp gitmiştimUyanınca hayatının şokunu yaşayacaksın @Dosi![]()
sabrına hayranımSabırlı oluşumla bilinirim etrafımda, benim acelem yok. İyi geceler.![]()
Bayram özel demişsin. Daha bayramda da sorarsın bırak biraz nefes alsınGitme duuuurrr Gibi yi üç kelime İle anlat ?![]()
Sabrımın sonu hep benim lehime olmuştur, duyurulur...Neyseki şu pis aslı astarı olmayan iddiayı çürütüp gitmiştim
sabrına hayranım
Bayram özel demişsin. Daha bayramda da sorarsın bırak biraz nefes alsın![]()
Bu istediğin imkansız ama yinede umudunu diri tutman güzelSabrımın sonu hep benim lehime olmuştur, duyurulur...![]()
Benim için imkansız diye bir şey yoktur, biraz zaman alır sadece.Bu istediğin imkansız ama yinede umudunu diri tutman güzel![]()
Adam yıllar sonra geldi kaçırtma beBenim için imkansız diye bir şey yoktur, biraz zaman alır sadece.![]()
Bence de ayıp etmiş, ben de yakıştıramadım
Ben "sorgu odası"nı gerçek anlamıyla kullanmaya çalışıyorum, eski forumcular olarak biz böyle gördük
Bana bak eski forumcu bozuntusu, sen bize laf mı çarpıyon?Bence de ayıp etmiş, ben de yakıştıramadım
------
Ben "sorgu odası"nı gerçek anlamıyla kullanmaya çalışıyorum, eski forumcular olarak biz böyle gördük![]()
Sorulan soruya yanıt verdim ama laf çarpmış gibi de oldum tabiiBana bak eski forumcu bozuntusu, sen bize laf mı çarpıyon?
@12.Adam
Sen biraz kendini güncelle. Devir değişti değişti![]()
İyi bari farkındasın bu da bir şeySorulan soruya yanıt verdim ama laf çarpmış gibi de oldum tabii
Zoraki bir güncelleme oldu ister istemezEski kafalardan çıkmak gerekiyor elbet
![]()
Sıra sana geldiğinde Bursa ile ilgili sorularım olacak. Unutturma banaBursa'ya
Olurİyi bari farkındasın bu da bir şey
Sıra sana geldiğinde Bursa ile ilgili sorularım olacak. Unutturma bana
Küçükken gitmeyi istediğim hayallimdeki şehirdi![]()
Oralı olman benim için yeterliOlurÇok gezen biri değilim şehirde ama doğuma büyüme Bursa'dayım uniye kadar cevaplarım
![]()
Mesela,Nerelere hakimsin ?Oralı olman benim için yeterli![]()
Ona bakarsan Ankaralıyım güya ama belirli yerlerinden başka hakim değilimen son iyi gezdim ama baya yeni yerlere gittim. Bu yaz yeni bir tur planlıyorum ama bakalım
![]()