FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

O sorunun cevabını verdim ya :A
Şimdi hangisiylen sevgili olmak istersin dersen bunun cevabı Simge çünkü duru bir güzelliği var kadının sesi bile huzur veriyor.
Dersen ki hangisiyle daha böyle kısa dönem ilişki yaşamak istersin o zaman Mine derim :A
Kısa dönem ne la 6 ay askerlik gibi birşey mi? :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Şimdi hangisiylen sevgili olmak istersin dersen bunun cevabı Simge çünkü duru bir güzelliği var kadının sesi bile huzur veriyor.
Dersen ki hangisiyle daha böyle kısa dönem ilişki yaşamak istersin o zaman Mine derim :A
------

Freelance çalışıyorum şu anda. Metin yazarlığı yapıyordum da şu aralar daha çok editörlük yapıyorum.
Dergi, gazete vs. gibi bir şey mi bu?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
------

Freelance çalışıyorum şu anda. Metin yazarlığı yapıyordum da şu aralar daha çok editörlük yapıyorum.
Hangisi daha güzel olarak dedim. Ayrıca 300 mesajsa gidip onu mı arayacağım. Yine yaz eline yapışmaz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Dergi, gazete vs. gibi bir şey mi bu?
Yok daha çok internet siteleri üstüne ya da şirketler. Mesela bir site vardı yemek ve geziyle alakalı oranın tüm yazılarının ben yazmıştım nerdeyse şimdi kapanmış baktım da :A
------

Kuzey ülkelerinde vardır ,Almanya bir de Rusya :A Hep abartıyorum zaten evet.
Ortalama diyoruz olm yoksa Türkiyedeki voleybolcular da benden uzun :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
En sevdiğin renk?

Güncel izlediğin yerli dizi var mı?
En sevdiğim renk mavi. Mavi ve tonlarını severim yani koyu lacivert falan.

Güncel izlediğim yerli dizi uzun zamandır yok en son Mucize Doktor'un ilk 1-1.5 sezonunu izledim de o da benden alakasızdı bir şahıs izliyor diye izlemiştim ortak olsun diye :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Yok daha çok internet siteleri üstüne ya da şirketler. Mesela bir site vardı yemek ve geziyle alakalı oranın tüm yazılarının ben yazmıştım nerdeyse şimdi kapanmış baktım da :A
------

Ortalama diyoruz olm yoksa Türkiyedeki voleybolcular da benden uzun :A
Sitenin adı nedir ? :A
------

Güncel izlediğim yerli dizi uzun zamandır yok en son Mucize Doktor'un ilk 1-1.5 sezonunu izledim de o da benden alakasızdı bir şahıs izliyor diye izlemiştim ortak olsun diye :A
Kız mı ? :A Vayyyy beeee ddkdkdk

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

En son ne zaman sevgilin oldu? Ve çok özel değilse neden ayrıldın ondan?

• Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam