Tehlikeli sorular bunlarNe konuda kurtarır?@Bully
Herkes kendisinden uzun ister. Sen o isteğe erişemiyorsun ama seni alan o konuda memnun olacak. Bi de öyle düşünÖncelikle boy.Kimi beğensem benden kısa kalıyor çünkü. .ss
Safari kullanInternet Explorer kullanıyorum![]()
Aaa ben çok temiz duygularla yazıyorum. İftira atmaTehlikeli sorular bunlar![]()
Okudum senden kısa dedin.Gacıları sormanızı istiyormuş
------
Yahu verdiği cevabı okumadın mı?![]()
Temiz duygularla ortalık karıştırmak istiyorsun evetAaa ben çok temiz duygularla yazıyorum. İftira atma![]()
Aykut’a boyunu sordun. O da sana boyunun kaç olduğunu yazdı. Onu okumadın mı dedimOkudum senden kısa dedin.Ama çözemedim genellikle olduğu gibi
Senin kadar olamam lütfenTemiz duygularla ortalık karıştırmak istiyorsun evet![]()
Aaa benim memnuniyetim herkesin memnuniyetinden önemli.Herkes kendisinden uzun ister. Sen o isteğe erişemiyorsun ama seni alan o konuda memnun olacak. Bi de öyle düşün![]()
Sen de hiç fena değilsinAykut’a boyunu sordun. O da sana boyunun kaç olduğunu yazdı. Onu okumadın mı dedim
------
Senin kadar olamam lütfen![]()
Kendinden daha uzununu bulman zor. Fedakarlık yapmak zorundasınAaa benim memnuniyetim herkesin memnuniyetinden önemli.![]()
Karşımdaki küsmeyeceğini bilsem çok fena ortalık karıştırırımSen de hiç fena değilsin![]()
Bulabilirsem okuyacağım kaçırdım.Aykut’a boyunu sordun. O da sana boyunun kaç olduğunu yazdı. Onu okumadın mı dedim
------
Senin kadar olamam lütfen![]()
Bulamayacağım için boyuma en yakın olan kişiyi istiyorum işte. .ssKendinden daha uzununu bulman zor. Fedakarlık yapmak zorundasın
------
Karşımdaki küsmeyeceğini bilsem çok fena ortalık karıştırırım![]()
Evet sende o potansiyel varKendinden daha uzununu bulman zor. Fedakarlık yapmak zorundasın
------
Karşımdaki küsmeyeceğini bilsem çok fena ortalık karıştırırım![]()
Kolay gelsin bu kadar yorum arasındaBulabilirsem okuyacağım kaçırdım.![]()
Sende haklısınBulamayacağım için boyuma en yakın olan kişiyi istiyorum işte. .ss
Buldum ve bırakmaya niyetim yok!Kolay gelsin bu kadar yorum arasında
Sende haklısın
Umarım bir gün bulursun![]()
Allah razı olsun ya elim yüzüm düzgünmüşNormal
Yani ahım şahım değil manasında ama tabi eli yüzü düzgün birisin. @serhatt boyundan mı yüzümden mi etkilendi bilemem![]()
Saol MosiKolay gelsin bu kadar yorum arasında
Sende haklısın
Umarım bir gün bulursun![]()
Allah razı olsun ya elim yüzüm düzgünmüş![]()
Forumda sevdiğim kişilerden birisin sen de karı kız konusunda zevklerimiz uyuşuyorBhnd reis klasik soruyu sorayım belki altın sorudur![]()
193 ne be basketçi olaydın yaBoyum 1.93 benim. Hep boyundan hem tipinden.Boyu boyuma huyu huyuma...