FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Portekiz konusuna katılmıyorum Ronaldo'nun Avrupa Şampiyonasında oynadığı takımlar da çok basit takımlardı şimdi kura şansı mı başka bir şey mi tartışılır ama çok zorlu mücadeleler falan da vermedi yani romantize etmeye gerek yok.

Daha önceden de dediğim gibi Messi'nin kendini kanıtlama gibi bir amacı yok ki. İkinci olanlar her zaman kanıtlamaya çalışır bir şeyleri kariyerinin çoğu İspanya Liginde geçti diye Messi kötü Ronaldo daha iyi diyemezsin.

Ayrıca Ronaldo ne yapmış Juventus'ta
Zaten Serie A'yı domine eden takıma gidip ŞL'de hiçbir halt başaramadı. Kariyerinin en parlak yıllarında 9 sezon Real Madrid forması giydi gören de diyecek en parlak döneminde meydan okuma yapıp ManU'ya falan geri döndü.

Hadi bakalım kolay gelsin o zaman

------

Ersunu malum takım hocası olarak görünce.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Bayramın ilk günü bayram gibi geçmedi daha
Gitmedim ilk gün gitmem 3.gün giderim gidersem ilk 2 gün nerde sevmediğim tip var ordadır şimdi

Harçlık alacak yaşı geçtik verecek yaşa geldik de etrafta harçlık verecek çocuk da yok

Eyvallah mosi senin de bayramın mübarek olsun burda olsan harçlığını verirdim şansına küs

------

En fazla harçlığı hangi bayram aldın ? @xdragxx
Bayram harçlıklarını SSK'ya yatıran Ulvi onu mu hatırlayacam la öyle çok harçlık aldığım bir bayram da olmadıydı çocukkene

Reactions: Dosi and 12.Adam
Sen üçüncü gün mü harçlık avına çıkıyordun vay be …

Boğazımıza yatırmışmışız ne var bunda ?
Ayrıca kaşar sevmem

Reactions: xdragxx
Eski sevgiline “özledim” mesajı attın mı?

Eski sevgilin sana “özledim” mesajı attı mı?

Reactions: xdragxx and 12.Adam
Eski sevgiline “özledim” mesajı attın mı?

Eski sevgilin sana “özledim” mesajı attı mı?
Yok hiç öyle bir şey yazmadım.
Onlar da bana yazmadı benim biten ilişkiler şiddetli bittiği için düşman olarak görürler genelde beni

------

Uyudun mu da atmış mıdır acaba? @xdragxx
Uyudun mu yazdıkları zaman şu anda uyuyorum rüyadayım senin rüyan nasıl diye cevap veren Ulvi, yok uyudun da mı yazmadım.

Reactions: 12.Adam and Bully
O zaman benzer konulardan devam

Hiç aldattın mı?
Hiç aldatıldın mı?

Gitmek mi zor kalmak mı?

Reactions: 12.Adam and xdragxx