FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reactions: Bully and Dosi
O zaman olur. En az 10 senen olmalı tartışabilmen için. Messicisin. Oradan bir eksi yedin bile. 👍😎
Ronaldo'yu Messi'den iyi olarak görüyorsun anladığım kadarıyla o zaman kafadan 5-0 önde başlarım tartışmalarda

Reactions: 12.Adam
5 liram bile yok cüzdanımda baktım şimdi her şeyi kartla yaptığım için
Lastik patladı, veya yolda kaldın taksiye binmen gerekti.

Arkadaşlarınla yemek yiyorsun post cihazı bozuk çıktı

Taşra’da kart çekmeyen bir yerde kaldın

Bu durumlarda napacan?

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Lastik patladı, veya yolda kaldın taksiye binmen gerekti.

Arkadaşlarınla yemek yiyorsun post cihazı bozuk çıktı

Taşra’da kart çekmeyen bir yerde kaldı

Bu durumlarda napacan?
Yok ya o kadar da değil şu anda yok da dışarı çıkınca ATM'den çekiyorum 200-300 ne olur ne olmaz diye
Taksilerde de kart geçiyor hem

Reactions: Bully and 12.Adam
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Bende bende. 😎
Benim için korkağın vücut bulmuş halidir Messi. İspanya haricî bir ligde oynayamayan Barcelona takımını sömüren biridir. 😅
Birçok kişiye göre en zor lig Premier Lig. Adam PL'de oynamadan top 6 takımlara karşı istatistiklerde Ronaldo'nun önünde mesela

Barcelona harici başarısız tezini de 2021-2022'de tamamen çürüttü özellikle Dünya Kupasını alarak

Reactions: 12.Adam
Cepte kendini kurtaracak kadar nakit para olmalı onu savunuyorum ben

Teknolojiye her zaman güven olmaz
Orası öyle tabii de çok sıkıntılı bir şey gelmedi başıma bu zamana kadar bende yoksa yanımdakinde olur en kötü olmadı kimlik bırakırız bir kere halı sahada bırakmışlığımız var

Reactions: Bully
Arkadaşlar sorular çok güzeldi daha çok soru cevaplamak isterdim fakat acil işim çıktı o sebepten bu seferlik bu kez olsun diyelim soru soran konuya katılan herkese teşekkürler. Nerdeyse 40 sayfalık bir konu oldu pazartesi yetişmeye çalışırım salı bitiyor zaten galiba konu. O zaman devam ederiz hadi görüşürük.

Reactions: Dosi
Geçmişi bu kadar kirli bir adamla olmazmış zaten...
İyi bari vazgeçmene sevindim
------

Ne oldu?
Umarım ciddi bir şeyler yoktur.

Reactions: xdragxx and serhatt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...