Nihayet düzelmiş19'dan beri sıkıntılı ben de çıkayım düzelene kadar![]()
Nihayet düzelmiş19'dan beri sıkıntılı ben de çıkayım düzelene kadar![]()
Düzeldi nihayet sosyal medyaya girilebiliyor.Nihayet düzelmişne sinir bozucu bir durum. Demek o saatten beri öyleydi. Ben daha iş yerindeydim o saatte. 1 saat sonrası eve gelip ardından yarım saat sonrası iftar falan derken baya iyi ki o süreci kaçırmışım
![]()
Bende sadece forumda sorun vardı. Forumun kendi sıkıntısıydı buDüzeldi nihayet sosyal medyaya girilebiliyor.![]()
Neden yapıyor ? 100 bin bakımı mı gelmiş?Bende sadece forumda sorun vardı. Forumun kendi sıkıntısıydı bu![]()
Bu soru günler öncesinde benim de aklıma gelmişti ama senin sorman iyi oldu
Konunun konseptine uygun bi de ben çok soru sormadımBu soru günler öncesinde benim de aklıma gelmişti ama senin sorman iyi oldu![]()
Konsepte uygun evet ilk sayfada bile belirtilmişKonunun konseptine uygun bi de ben çok soru sormadım![]()
İletilerime ışık hızında reaksiyon vermesi
Sende sorsana.Bu soru günler öncesinde benim de aklıma gelmişti ama senin sorman iyi oldu![]()
Cevapsız bırakmama konusunda emin miyiz?İletilerime ışık hızında reaksiyon vermesi
ve cevapsız bırakmaması espri seviyemizin benzer olması
Bencil olması.
Evet.Ne kadar kalbimi kırmış olsa da ben onu çok seviyorum.
------
Sende sorsana.![]()
Kimse forumda yokken Çarşamba günü soru bombardımanı yaptım ben sanaİletilerime ışık hızında reaksiyon vermesi
Bencil olması.
------
Sende sorsana.![]()
Peki küstüm.Kimse forumda yokken Çarşamba günü soru bombardımanı yaptım ben sanaTüm yükü de en yakınlarından bekleme
Forumda üye sayısı az olduğu veya ilgilenmedikleri için çok soru sorulmuyor
Bu konsept için sorgu odasından çok ‘sohbet odası’ demek gerek aslında![]()
İstisna oCevapsız bırakmama konusunda emin miyiz?malum Dosi * xdragxx olayı bundan dolayı patlamıştı
bak sansürledim o işareti, yine @xdragxx ’in tribi tetiklenmesin diye
@Yakamoz-Asi @Bully
En sevdiğinin o olduğunu yazdın yine. Artık rahat uyusun![]()
12. Adam güzel övgülerde bulunmuş kendisine, en sevdiğinin o olduğunu da söylemişCevapsız bırakmama konusunda emin miyiz?malum Dosi * xdragxx olayı bundan dolayı patlamıştı
bak sansürledim o işareti, yine @xdragxx ’in tribi tetiklenmesin diye
@Yakamoz-Asi @Bully
En sevdiğinin o olduğunu yazdın yine. Artık rahat uyusun![]()
Öyle bir paragraf yazmışsın ki sanki konu acayip yerlere gidiyor.12. Adam güzel övgülerde bulunmuş kendisine, en sevdiğinin o olduğunu da söylemişKavruğu trip atmaz akşam artık
![]()
Ne bencilliğimi gördün peki yetersiz onu da söyle de bilelimİletilerime ışık hızında reaksiyon vermesi
Bencil olması.
------
Sende sorsana.![]()
Hesabı kim ödemeli konusundaki mesajları oku.Ne bencilliğimi gördün peki yetersiz onu da söyle de bilelim![]()
Lan kavram karmaşası yaşayan Ulvi o konudaki mesajlarımdan en son çıkacak şey bencillikHesabı kim ödemeli konusundaki mesajları oku.![]()
Ya sen de insanlara fikir verme.O konuyu bilmem ama sadece kendini düşünüp bazen karşındaki kırılır mı düşünmediğin için o çıkarımı çıkarmış olabilir@12.Adam
Yok senin o konu hakkındaki genel fikrini biliyorum. Daha öncede senle konuşmuştuk.Ya sen de insanlara fikir verme.
O konuyu nasıl bilmiyorsun görmüşsündür hesabı erkek öder ben kız arkadaşıma hesap ödetmeyi sevmem dedim kısaca bu nasıl bencillik oluyor diyorum