Eşyaların Yüksek yerlere koyulmasından nefret ederim. Kaldırımların engelli insanlara uygun olmaması , merdivenler , bir dönem koltuklara annemin yardımıyla oturabiliyordum , artık ona da ihtiyaç duymuyorum.Tekerlekli sandalye hariç tekerlekli pc sandalyesine oturamam.(arkadan biri iter vs) Dışarı çıkarken arabayla veya tekerlekli sandalyeyle birine ihtiyaç duyuyorum.Temel ihtiyaçlarımı tek başıma yapabiliyorum. (Banyo - tuvalet)
Bir de zihniyet değişirse memnun olurum, uzaylı değiliz neticede.
------
PC oyunlarıyla fazla ilgili değilim. Fifacıyım
Eskiden Half Life adlı oyun oynardım. CD yi takıp ama oyunu bitiremedim zor bir bölümü geçemedim.
Sinema sektörüyle çok ilgim yok.Düzenli olarak film bile izlemiyorum. Ama Hızlı ve Öfkeli film serisini , Taxi serisini favori filmlerim diyebilirim. Aksiyon ve hıza dayalı filmler hoşuma gidiyor.Dramın fazlası içimi bayıyor.
LGBT için ise her insan duygusal anlamda farklı bir yönelimi olabilir buna saygı duyarım.
Rica ederim , Sizin orada nasıl ? Engellilere yönelik hizmetler nelerdir?Cevap verdiğin için teṣekkür ederim.
@The_Erinch Abi programında sorguya çektin bizi bu konuyada sorularını bekliyorum.
@Angelica @Zeyno nerde sorular la ?
Hayalini kurduğum herhangi bir şey yok.Kusura bakma annemin e nabız şifresi ile uğraşıyordum da sorularım hayatında hayalini kurduğun şey ne ve benim hakkımdaki düşüncelerin![]()
25 ssayfalık sorgudan sonra burada ellemeyem dedim Berkcim.@The_Erinch Abi programında sorguya çektin bizi bu konuyada sorularını bekliyorum.
@Angelica @Zeyno nerde sorular la ?
Rica ederim , Sizin orada nasıl ? Engellilere yönelik hizmetler nelerdir?
Söz konusu @12.Adam olunca mantık aramayacağız. Bu sorgu odası biraz multi sorgu odası olduBen miyim sorgu odasındaki
İsviçre geliṣmiṣ ülke, ne ararsan var burada. Okullar da dahil.
Güzel bir soruyla geldi,bende cevabını verip sizdeki hizmetleri sordum.
@12.Adam kendi odasında bile sorguya çekiyor üyeleri
Paragrafı çiğneyip yutasım geldi.@12.Adam kendi odasında bile sorguya çekiyor üyeleriBambaşka bir seviye
@Yakamoz-Asi
Sana atış serbestGüzel bir sorula geldi,bende cevabını verip sizdeki hizmetleri sordum.Ama ben sorgu odasındaysam herşeye hazırlıklı olun bunun idrakına hemen vardın.
![]()
aynı dönemde hasta olmakta kaderimizde varmış.@12.Adam kendi odasında bile sorguya çekiyor üyeleriBambaşka bir seviye
@Yakamoz-Asi
Aynen, ‘ne ararsan var odası’ oldu resmen burası
Ben de hastayım bugün foruma giresim yoktu ama hastalık enerjisi diye bir şey de oluyor![]()
Kaderimiz ortak zaten seninle, bu kadar ortaklık çıkınca geçenlerde kabul etmiştin sen de bu durumuSana atış serbest
aynı dönemde hasta olmakta kaderimizde varmış.
Ben kesin nazar oldum![]()
Sana atış serbest
aynı dönemde hasta olmakta kaderimizde varmış.
Ben kesin nazar oldum![]()
Geçmiş olsun , bende hasta sayılırım.Kaderimiz ortak zaten seninle, bu kadar ortaklık çıkınca geçenlerde kabul etmiştin sen de bu durumu
Kimin nazarı veya neyin nazarı?![]()
Şey ben ramazanda biraz hamarattımda. Farklı ülkelerden kişiler yararlandı. Belki onların nazarıKaderimiz ortak zaten seninle, bu kadar ortaklık çıkınca geçenlerde kabul etmiştin sen de bu durumu
Kimin nazarı veya neyin nazarı?![]()
Sanada geçmiş olsun.Geçmiş olsun , bende hasta sayılırım.
İnfluenza mı ?
Hayır tabi ki öyle birşey olsa 1 aylık ban yemezdim.25 ssayfalık sorgudan sonra burada ellemeyem dedim Berkcim.
Kendinden üstün yada yetkili gördüğün birine yaranmaya çalışır mısın? (Genel hayatda)
Saol.Şey ben ramazanda biraz hamarattımda. Farklı ülkelerden kişiler yararlandı. Belki onların nazarı
------
Sanada geçmiş olsun.
Sana da geçmiş olsun. Influenza değil, o kadar ağır geçirmiyorum. Normal bir grip gibi duruyorGeçmiş olsun , bende hasta sayılırım.
İnfluenza mı ?
Hayalini kurduğum herhangi bir şey yok.
Forumda seninle çok vakit geçirdik.Dizileri fazlasıyla seviyorsun o yüzden adın dizikolik , balık burcundan dolayı fazla hassassın eleştiriye gelemiyorsun.Aklıma daha fazlası gelmiyor.
BahsetmiştinŞey ben ramazanda biraz hamarattımda. Farklı ülkelerden kişiler yararlandı. Belki onların nazarı
------
Sanada geçmiş olsun.
@Dosi ye iskandinav ülkeleri geldi herhalde.BahsetmiştinÖvgü nazar getirir, artık ne hünerler sergilediysen
![]()