FF Sorgu Odası (87. Bölüm) - Sorgudaki İsim: 12.Adam

Eşyaların Yüksek yerlere koyulmasından nefret ederim. Kaldırımların engelli insanlara uygun olmaması , merdivenler , bir dönem koltuklara annemin yardımıyla oturabiliyordum , artık ona da ihtiyaç duymuyorum.Tekerlekli sandalye hariç tekerlekli pc sandalyesine oturamam.(arkadan biri iter vs) Dışarı çıkarken arabayla veya tekerlekli sandalyeyle birine ihtiyaç duyuyorum.Temel ihtiyaçlarımı tek başıma yapabiliyorum. (Banyo - tuvalet)
Bir de zihniyet değişirse memnun olurum, uzaylı değiliz neticede. :A
------

PC oyunlarıyla fazla ilgili değilim. Fifacıyım :A
Eskiden Half Life adlı oyun oynardım. CD yi takıp ama oyunu bitiremedim zor bir bölümü geçemedim.
Sinema sektörüyle çok ilgim yok.Düzenli olarak film bile izlemiyorum. Ama Hızlı ve Öfkeli film serisini , Taxi serisini favori filmlerim diyebilirim. Aksiyon ve hıza dayalı filmler hoşuma gidiyor.Dramın fazlası içimi bayıyor.

LGBT için ise her insan duygusal anlamda farklı bir yönelimi olabilir buna saygı duyarım.

Cevap verdiğin için teṣekkür ederim.

• Harika
Reactions: 12.Adam
Kusura bakma annemin e nabız şifresi ile uğraşıyordum da sorularım hayatında hayalini kurduğun şey ne ve benim hakkımdaki düşüncelerin :D
Hayalini kurduğum herhangi bir şey yok.
Forumda seninle çok vakit geçirdik.Dizileri fazlasıyla seviyorsun o yüzden adın dizikolik , balık burcundan dolayı fazla hassassın eleştiriye gelemiyorsun. :A Aklıma daha fazlası gelmiyor.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ben miyim sorgu odasındaki :A
İsviçre geliṣmiṣ ülke, ne ararsan var burada. Okullar da dahil.
Söz konusu @12.Adam olunca mantık aramayacağız. Bu sorgu odası biraz multi sorgu odası oldu :A @Bully
Hepimiz sırayla sorgudan geçiyoruz :A
Bende yine grip başlangıcı oldu. Enerjim çok yok. Bir kaç güne sorularla gelirim bu odaya :A

Söz konusu @12.Adam olunca mantık aramayacağız. Bu sorgu odası biraz multi sorgu odası oldu :A @Bully
Bende yine grip başlangıcı oldu. Enerjim çok yok. Bir kaç güne sorularla gelirim bu odaya :A
Güzel bir soruyla geldi,bende cevabını verip sizdeki hizmetleri sordum. :A Ama ben sorgu odasındaysam herşeye hazırlıklı olun bunun idrakına hemen vardın. :A

Son düzenleme:
@12.Adam kendi odasında bile sorguya çekiyor üyeleri :A Bambaşka bir seviye :A @Yakamoz-Asi

Aynen, ‘ne ararsan var odası’ oldu resmen burası :A

Ben de hastayım bugün foruma giresim yoktu ama hastalık enerjisi diye bir şey de oluyor :A

Güzel bir sorula geldi,bende cevabını verip sizdeki hizmetleri sordum. :A Ama ben sorgu odasındaysam herşeye hazırlıklı olun bunun idrakına hemen vardın. :A
Sana atış serbest :A
@12.Adam kendi odasında bile sorguya çekiyor üyeleri :A Bambaşka bir seviye :A @Yakamoz-Asi

Aynen, ‘ne ararsan var odası’ oldu resmen burası :A

Ben de hastayım bugün foruma giresim yoktu ama hastalık enerjisi diye bir şey de oluyor :A
aynı dönemde hasta olmakta kaderimizde varmış.
Ben kesin nazar oldum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
  • Üzücü
Reactions: Bully and Dosi
  • Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Bully and 12.Adam
  • Güldürdün
  • Okudum
Reactions: The_Erinch and Dosi

Forum İstatistikleri