Ben arkadaşlıkları yoğun yaşayan biriyim.Bunlar hep aṣırı sevgi gösteren Berk'in yan etkileri![]()
Ben arkadaşlıkları yoğun yaşayan biriyim.Bunlar hep aṣırı sevgi gösteren Berk'in yan etkileri![]()
Ben arkadaşlıkları yoğun yaşayan biriyim.![]()
Kulağıma küpe olsun.Aldım notumuİnsanlara bu kadar çok değer verme. Sana bir abi tavsiyesi.![]()
Belki ufak bir benzerini bana yaşattığı için intikam alıyorumdurSende yangına benzin dökme ṣimdi yahu![]()
Üstteki mesaja da kalp atmış tamam bitti artık ciddiyim bu arada.
Profilinde yerden yere vurduğu @HeisenBerg e övgüler yazdı. Bana bir kere bile yazmadı vayyyy be… @Yakamoz-Asi
Ben @Yakamoz-Asi ve @Bully kendisine moral vermeye çalışıyorduk. O hallerini dediğim kısma attı harikayıÜstteki mesaja da kalp atmış tamam bitti artık ciddiyim bu arada.
Belki ufak bir benzerini bana yaşattığı için intikam alıyorumdur![]()
Aaa mevzu anlaşıldı. Paylaşılmama durumu @xdragxxProfilinde yerden yere vurduğu @HeisenBerg e övgüler yazdı. Bana bir kere bile yazmadı vayyyy be… @Yakamoz-Asi
Ok. Bir gözün burada olsun.Aynen, soru sorulmuyor diyor da şu ortamda soru sorulması zaten sağlıklı olmazHepsini atlar. Bu muhabbet bittiğinde gelsin sorular
![]()
Eline sağlık iyi de yapıyor.Sende yangına benzin dökme ṣimdi yahu![]()
Benden mi ?Belki ufak bir benzerini bana yaşattığı için intikam alıyorumdur![]()
Profilinde yerden yere vurduğu @HeisenBerg e övgüler yazdı. Bana bir kere bile yazmadı vayyyy be… @Yakamoz-Asi
Yok be Aykut’tanOk. Bir gözün burada olsun.
Eline sağlık iyi de yapıyor.
Benden mi ?![]()
Paylaşılmama derkenAaa mevzu anlaşıldı. Paylaşılmama durumu @xdragxx
Takipteyim, atladığın soruları ben hatırlatırımOk. Bir gözün burada olsun.
Eline sağlık iyi de yapıyor.
Benden mi ?![]()
Canımsın Ramazan dan sonra atarız iki kadeh profesörTakipteyim, atladığın soruları ben hatırlatırım![]()
Canımsın Ramazan dan sonra atarız iki kadeh profesör![]()
Yani xdragxxx sadece sana iyi arkadaş olsun istiyorsun gibi bir şey. Kıskanmışsın iştePaylaşılmama derkenbiraz daha ayrıntı alabilir miyim ?