Senden daha iyi tanımam garip. Aykut’ta Aykut deyip bu durumu bilmemen 😱
@Yakamoz-Asi @Gerekli24
Benim sana eskilerden bir mesaj ile sorunum olacak ama bunu bir kaç güne sorarım
Evet
Aaa ne alaka onun suçu?
O gelmedende banlanma durumun vardı
Senden daha iyi tanımam garip. Aykut’ta Aykut deyip bu durumu bilmemen 😱
Evet
O geldi ben kırmızı kart yedim.Senden daha iyi tanımam garip. Aykut’ta Aykut deyip bu durumu bilmemen 😱
@Yakamoz-Asi @Gerekli24
Benim sana eskilerden bir mesaj ile sorunum olacak ama bunu bir kaç güne sorarım
Evet
Aaa ne alaka onun suçu?
O gelmedende banlanma durumun vardı![]()
Emredersiniz komutanım.Benim işe dönmem gerekiyor. Konuna sahip çık @12.Adam![]()
Geniş Aile de ki karakter ben de ona Cevahir diyorum.Sana niye Ulvi diyorlar![]()
Kızı önceden tanıyorsam ortak bir yol bulurum.Bir kiz ile tanistin, kendini tanit diye sorsa, kendini nasil tanitirsin?
Hoşbulduk , harika bir üye olduğunu sporla ilgin olmasa da Renktaş olduğumuzu renkli bir karaktersin forumdaki yokluğun hissediliyor. Çarpığın da ağzının payını senden güzel veren bir ben varım bende kırmızı kart yiyorum.
Tuttuğun takım tek kusurun yoksa çok tatlı , sohbeti ballı bir üyesin.Espri seviyen bizimkine yakın ama o kadar pisleşemem seninle uyarını dikkate aldım.Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Kardeşin var mı?
Hangi okuldan mezunsun?
Yeniden dünyaya gelsen yine Fenerbahçeli olmak ister miydin?
Engellilik durumun doğuştan mı yoksa sonradan mı gerçekleşti?
Espri kaldırırım, espri de yaparım ama aşırılıklar bazen rahatsız edici olabiliyor. Sen zaten dozaj kaçırmayı seven birisin, banlandın yani ötesi yokTuttuğun takım tek kusurun yoksa çok tatlı , sohbeti ballı bir üyesin.Espri seviyen bizimkine yakın ama o kadar pisleşemem seninle uyarını dikkate aldım.
Tek çocuğum
İlkokul Leman Kaya İlkokulu , Lise Dilek Sabancı Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
Evet
Doğuştan , sonradan olsaydı daha travmatik olabilirdi.
1 ay ona baya bilenmişsindir o zamanO geldi ben kırmızı kart yedim.Uyarı duyurularında duruyor.
------
Emredersiniz komutanım.![]()
Konunun kendisini okursan anlarsınSorguya 12.Adam mı girdi ben mi girdim bu konuda niye bu kadar fazla etiketim var benim![]()
Sayenizde sorgu odasının en klasik sorusunu bile soramıyorumKonunun kendisini okursan anlarsın![]()
Niye eline mi yapışır?Sayenizde sorgu odasının en klasik sorusunu bile soramıyorum![]()
Nasıl sorayım millet sormuş zatenNiye eline mi yapışır?
İnsan o kadar etikete geri dönüş yapar. Hepsini es geçmişsin![]()