Ben arkadaşlıkları yoğun yaşayan biriyim.Bunlar hep aṣırı sevgi gösteren Berk'in yan etkileri
Ben arkadaşlıkları yoğun yaşayan biriyim.Bunlar hep aṣırı sevgi gösteren Berk'in yan etkileri
Ben arkadaşlıkları yoğun yaşayan biriyim.
Kulağıma küpe olsun.Aldım notumuİnsanlara bu kadar çok değer verme. Sana bir abi tavsiyesi.
Belki ufak bir benzerini bana yaşattığı için intikam alıyorumdurSende yangına benzin dökme ṣimdi yahu
Üstteki mesaja da kalp atmış tamam bitti artık ciddiyim bu arada.
Profilinde yerden yere vurduğu @HeisenBerg e övgüler yazdı. Bana bir kere bile yazmadı vayyyy be… @Yakamoz-Asi
Ben @Yakamoz-Asi ve @Bully kendisine moral vermeye çalışıyorduk. O hallerini dediğim kısma attı harikayıÜstteki mesaja da kalp atmış tamam bitti artık ciddiyim bu arada.
Belki ufak bir benzerini bana yaşattığı için intikam alıyorumdur
Aaa mevzu anlaşıldı. Paylaşılmama durumu @xdragxxProfilinde yerden yere vurduğu @HeisenBerg e övgüler yazdı. Bana bir kere bile yazmadı vayyyy be… @Yakamoz-Asi
Ok. Bir gözün burada olsun.Aynen, soru sorulmuyor diyor da şu ortamda soru sorulması zaten sağlıklı olmazHepsini atlar. Bu muhabbet bittiğinde gelsin sorular
Eline sağlık iyi de yapıyor.Sende yangına benzin dökme ṣimdi yahu
Benden mi ?Belki ufak bir benzerini bana yaşattığı için intikam alıyorumdur
Profilinde yerden yere vurduğu @HeisenBerg e övgüler yazdı. Bana bir kere bile yazmadı vayyyy be… @Yakamoz-Asi
Yok be Aykut’tanOk. Bir gözün burada olsun.
Eline sağlık iyi de yapıyor.
Benden mi ?
Paylaşılmama derkenAaa mevzu anlaşıldı. Paylaşılmama durumu @xdragxx
Takipteyim, atladığın soruları ben hatırlatırımOk. Bir gözün burada olsun.
Eline sağlık iyi de yapıyor.
Benden mi ?
Canımsın Ramazan dan sonra atarız iki kadeh profesörTakipteyim, atladığın soruları ben hatırlatırım
Canımsın Ramazan dan sonra atarız iki kadeh profesör
Yani xdragxxx sadece sana iyi arkadaş olsun istiyorsun gibi bir şey. Kıskanmışsın iştePaylaşılmama derkenbiraz daha ayrıntı alabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?