FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

Evet bakımda çok geç değilmiş ama ben çok daha erken açmak isterdim o gün :A serhat’ın işi olduğundan çok geç saate açılacaktı, 3-4 gibi. Sonra aktif olunca aradan çıkardım :A

Senin ogün müsait olmama durumun olmuş demekki :A
İş yerinden foruma girmek her zaman kolay olmuyor :A Ben küçücük odada 4 arkadaşım ile beraber çalışıyorum :A Odaya gelen ziyaretçiler de oluyor. Dikkat çekebiliyorum bu sebeplerden ötürü.

Konularını akşam açtığın an coşturma garantisi veririm ama sabah için her zaman veremem :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İş yerinden foruma girmek her zaman kolay olmuyor :A Ben küçücük odada 4 arkadaşım ile beraber çalışıyorum :A Odaya gelen ziyaretçiler de oluyor. Dikkat çekebiliyorum bu sebeplerden ötürü.

Konularını akşam açtığın an coşturma garantisi veririm ama sabah için her zaman veremem :A
Bu aklımda bulunsun :A
Artık eskisi gibi çok konu açmayacak olsamda diğerlerini sana göre ayarlarım (not, bende zaten gündüz değil akşam yoğun aktifliğe yöneleceğim)
En azından gündüz sohbet kısmı olmaz (mola harici)

• Güldürdün
Reactions: Bully

Artık eskisi gibi çok konu açmayacak olsamda diğerlerini sana göre ayarlarım (not, bende zaten gündüz değil akşam yoğun aktifliğe yöneleceğim)

IMG_1755.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
  • Güldürdün
Bu aralar öğle tatillerimiz de uyuşmuyor seninle ama aramızdaki saat farkı 1 olduğunda uyuşuyor, onu tespit ettim :A Öğle tatillerimiz uyuştuğunda da coşturmaya gelebilirim :A

Yani acil durumlar dışında gündüz foruma daha az girmek gerekir, çalışan insanlarız :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
biraz eken damladın sayfaya sanki :A
Evet erken damlamadım ama bütün mesajları okudum serhat'ı artık tanıyor gibiyim. Ayrıca ben onun abisiyim yani öğrendiğim kadarıyla benden küçük abisi olduğum için bana bir şey demez. 😅
sadece benden hoşlanmadığını biliyorum. :A
Yanlış düşünüyorsun böyle bir şey demedim. Sonuçta ben de seni tanımıyorum. 😁

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Cidden gelmiş beni ziyarete Dosi, dedikleri tutuyor 😱

Ama yüz yüze görüşmekten çekiniyor işte naparsın... Uzaktan beni görüp gitmiş
Aynı şehirden olunca ve çalıştığın yeri düşününce bir iş için gelmişliğim olması çok normal :A
------

Evet erken damlamadım ama bütün mesajları okudum serhat'ı artık tanıyor gibiyim. Ayrıca ben onun abisiyim yani öğrendiğim kadarıyla benden küçük abisi olduğum için bana bir şey demez. 😅

Yanlış düşünüyorsun böyle bir şey demedim. Sonuçta ben de seni tanımıyorum. 😁
Sanki açık açık ondan pek hoşlanmadığını yazmıştın kendi konunda? @serhatt :A
Sana bhnd dediğinde çok net cevaplar verdiğin kalmış aklımda

Aynı şehirden olunca ve çalıştığın yeri düşününce bir iş için gelmişliğim olması çok normal :A
------

Doğru, benin çalıştığım yere birçok kişinin işi düşüyor. Gelen ünlüler bile oldu.

Yaz ayında işini halledip beni görmeden gittin demek ki.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
------

Nasıl iletişim sağladın ? Telefonunu mı verdin ? 😱 🔙 :A Ok işareti ve emoji
@Bully

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully