Aykutuna kavuşmuşNe gibi?
------
Sorun varsa kal yoksa git.
Aykutuna kavuşmuşNe gibi?
------
Sorun varsa kal yoksa git.
Nasıl? 😱Aykutuna kavuşmuş
Etiketlemişti sanki seni bir yerlere. Wp olarak hemdeNasıl? 😱
Yok bana bilgi vermedi.Etiketlemişti sanki seni bir yerlere. Wp olarak hemde
Havalara uçuyor çok mutlu @12.Adam
Azmin zaferi
Kendisi anlatsın o zamanYok bana bilgi vermedi.
@12.Adam konuya.Kendisi anlatsın o zaman
Detaylara fazla hakim değilim
Aykutuna kavuşmuş
Nasıl? 😱
Etiketlemişti sanki seni bir yerlere. Wp olarak hemde
Havalara uçuyor çok mutlu @12.Adam
Azmin zaferi
Yok bana bilgi vermedi.
Kendisi anlatsın o zaman
Detaylara fazla hakim değilim
İnstagram’dan dm den yazdım sonunda gördü ben pek buraya girmiyorum la dedi oğlum nasıl ulaşacağım sana dedi Wp verdi temelli kurtuldu. Adamı bezdirdim anlayacağın@12.Adam konuya.
Çok sevindim canım sonunda başardın. Şimdi başarman gereken şey onu buraya getirtmek.İnstagram’dan dm den yazdım sonunda gördü ben pek buraya girmiyorum la dedi oğlum nasıl ulaşacağım sana dedi Wp verdi temelli kurtuldu. Adamı bezdirdim anlayacağın
Ha bir de unutmadan sen bana senin için üzülüyorum dedin ya artık sevinebilirsin.
Uzayda bile ihtimali yok onun öyle düşün ama mesajını iletirim.Çok sevindim canım sonunda başardın. Şimdi başarman gereken şey onu buraya getirtmek.
Niye bu kadar imkansız ki?Uzayda bile ihtimali yok onun öyle düşün ama mesajını iletirim.
Nahoş bir olay olmuş.Niye bu kadar imkansız ki?
Bilmiyorum sadece bu kadar bilgim var.Ay ne oldu acaba?
biraz eken damladın sayfaya sanki
Bu arada bak burda olmadı. Demekki sadece tesadüf olmuştu @BullySiz ekürimisiniz? 😅 Banada aynısını yapmıştınız. 😂
Pek bir şey düşünemiyorum çünkü seni tanımıyorum sadece benden hoşlanmadığını biliyorum.
Aynen tesadüf olmuştu Yalnız bu konuyu açtığında forumda olsaydım yine aynı durum yaşanacaktı
🌟 konuğumuz @serhatt ’ın müsaitlik durumuna göre ayarlamıştım zamanı. Ondan olmadıAynen tesadüf olmuştu Yalnız bu konuyu açtığında forumda olsaydım yine aynı durum yaşanacaktı
Evet bakımda çok geç değilmiş ama ben çok daha erken açmak isterdim o gün serhat’ın işi olduğundan çok geç saate açılacaktı, 3-4 gibi. Sonra aktif olunca aradan çıkardım