FF Senaryo Yayın Akışı | 2012 | 10 Haziran 2012 Tarihinden İtibaren

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim ne zaman yayınlayacağım belli olmaz ona göre :D

Frank Woods'un yazdigi Ozan Admin Kaçirildi - SAVAS ani bir kararla sona ermistir. Frank Woods'un diger dizisi Endgame, ise Çarsamba 23:00, Persembe 23:15'te ekrana gelecektir. Kamuoyuna duyurulur.

OzaN Admin Kaçırıldı SAVAŞ senaryo çok bozduğu için bitirdim. Elimde hazır çok bölüm vardı ama beğeni toplamazdı rezil olurduk :D Ama Endgame daha çok beğeni topladığı için o devam edecek... Ama argo dozu biraz düşecek.

farklı insanlar farklı hayatlarda senaryo tıkanması olduğu için birde bölümler uzun onu yayınlamayacağım listeden kaldırılırsa :)

Liste'den çikaramiyorum maalesef, sorun oluyor ama buradan duyurmus oldun herkese. :)

kvp1905'un senaryosunu yazdigi "Kurtlar Kocayinca" her Persembe ögleden sonra FavoriForumum'da..

Yayın akışı istekler doğrultusunda değiştirilmiştir, akışa mümkün olduğunca uymanızı talep ediyoruz.

Yeni değişik talep edenler buradan yazsın, salı günü yeni değişiklikler nedeniyle boşaldı, benim dizim o gün yayınlansın, tek başına puanları toplasın diyen varsa bekleriz. :)

ben kafama göre yayınlıyorum diziyi ona göre salı günü yayınlarım genelde bi aksilik çıkmazsa :D