FF Senaryo Reytingleri

Ulvi Ç. çok iyi gidiyor 4.bölümü de yazdım güzel bir sezon finali olacak.Acaba 3.bölümü 14:00 alsam. Sizce?

Bugün Ozan Admin Kaçırıldı final yapıyor...Reytinglerde 2 grupta da zirve de olabilir...

Evet kimse beklemiyor Ozan Admin Kaçırıldı'nın finaliyle zirvede olmasını ama olabilir

OsmanAslan sende 14:30'da yayınlasana diziyi rekabet olsun Ulvi Ç. ile...

totalde de abde sondan birinciyim reytinglerde itirazım yok ama sıralamalrda bazı dizilerin gerisinde kalmak üzdü beni

Cevaa yayın akışını değiştiremem artık... Akşam olsun işte 19.55'ten sonra...

osmanaslan yayın akışını düzelt aşk oyunu değil acımasız oyun

Evet, 2.günün reytingleri bekledigim gibi oldu.

Lightning Thief tebrikler

Arkadaşlar dizimi 15:30 a aldım benim kardeş pcdeydi o yüzden yazma fırsatım olmadı şimdilik 2 bölüm senaryosu da hazır.

Arkadaşlar puan verme kriterlerim:

Özgünlük:1
Akıcılık:1
Türkçeyi doğru kullanma:1
Senaryo hakkında genel beğenim:1
Düzen: 1

Kriterlerini burada açiklamana gerek yoktu.
Kendinde birakabilirdin

Hayır, açıklamasaydım herkes niye 1 verdin niye 2 verdin niye 3 verdin diye sorar ve akıllarında soru işaretleri kalırdı. Kriterlerim belli.

Hiç kimse kaç puan verdiğini açıklamamalı hikayenin sahibi de isterse kasıtlı 1 olsun lafını çıkarmamalı herkesin düşüncesi kendine

Eğer yapımcıların haksızlık yaptığını düşünenler varsa - ki dünkü olaydan sonra böyle düşünceler oluştu - AB'yi dikkate alsınlar. Ama ben kafamdan 1, diye atmıyorum. Kriterlerime göre değerlendirmeye alıyorum

Ama yani hikayede üst düzey bir şey yoktu hatta ben hiç beğenmedim özendiği 3 verdim