pompy post: 1371588' Alıntı:Cookies konusu peri ihtilali
iste konusu biaz kötu
pompy post: 1371588' Alıntı:Cookies konusu peri ihtilali
Benimde dizilerimde girememiş galiba bir çok kişi üç puan verdiyse giremiyor zaten reyting işi bitti batuhankaralarbatuhankaralar post: 1371684' Alıntı:7 oy alan dizim listede yok?
Sizin o gereksiz üç puanlarınız yüzünden hiç biri reyting listesine giremedi pazar korkmaya hazırlanın sihirli anneme üç puan verenler sayesinde forum tarih yazacak sihirli annemden korkan ilkforum olacakçocuklarduymasın post: 1371049' Alıntı:Vay tüm kişilerde 1. olmuşuz
pompy post: 1374481' Alıntı:Sizin o gereksiz üç puanlarınız yüzünden hiç biri reyting listesine giremedi pazar korkmaya hazırlanın sihirli anneme üç puan verenler sayesinde forum tarih yazacak sihirli annemden korkan ilkforum olacak
sen bize 3 basıyordun bizde intikam olsun diye sana bastık.Bunda bir şey yok.Sihirli Annemden mi korkcam o bizden korksunpompy post: 1374481' Alıntı:Sizin o gereksiz üç puanlarınız yüzünden hiç biri reyting listesine giremedi pazar korkmaya hazırlanın sihirli anneme üç puan verenler sayesinde forum tarih yazacak sihirli annemden korkan ilkforum olacak
pompy post: 1374481' Alıntı:Sizin o gereksiz üç puanlarınız yüzünden hiç biri reyting listesine giremedi pazar korkmaya hazırlanın sihirli anneme üç puan verenler sayesinde forum tarih yazacak sihirli annemden korkan ilkforum olacak
evet biliyorum zaten ben favori etkinliğine katılcam dizimle pazar müthiş korku bölümü olacak sihirli anneminFks14 post: 1374647' Alıntı:
Yalnız reytingler artık olmayacak biliyorsun değil mi pompy
mobilden yazdığım diziye üç puan verdiniz diye yaptım onu ve ben tarihimde en korkunç sihirli diziler seyrettim wawerly wizard wunschpunchçocuklarduymasın post: 1374643' Alıntı:sen bize 3 basıyordun bizde intikam olsun diye sana bastık.Bunda bir şey yok.Sihirli Annemden mi korkcam o bizden korksun
pompy post: 1374651' Alıntı:evet biliyorum zaten ben favori etkinliğine katılcam dizimle pazar müthiş korku bölümü olacak sihirli annemin
- - - Ekleme - - -
mobilden yazdığım diziye üç puan verdiniz diye yaptım onu ve ben tarihimde en korkunç sihirli diziler seyrettim wawerly wizard wunschpunch
Sen bizim diziye 3 puanı basyın bizde senin dizine 3 puanı bastık bide ben sihirli annem felan korkmam o bizden korksunpompy post: 1374481' Alıntı:Sizin o gereksiz üç puanlarınız yüzünden hiç biri reyting listesine giremedi pazar korkmaya hazırlanın sihirli anneme üç puan verenler sayesinde forum tarih yazacak sihirli annemden korkan ilkforum olacak
Mobilden yazdığım diziye üç puan verdiniz diye yaptım ben 1 kişiyim siz bütün vadi hayranlarıyla beraber yapıyorsunkvp post: 1374794' Alıntı:Sen bizim diziye 3 puanı basyın bizde senin dizine 3 puanı bastık bide ben sihirli annem felan korkmam o bizden korksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?