FF Senaryo Reytingleri | 21 Mayıs - 27 Mayıs 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Artık link dağıtmak yasak zaten Onur.
Bence senin dizinin sıkı takipçileri var, bırakmazlar seni.

Ortalaman hakikaten yüksek, en beğenilen dizilerden biri senin tabloya bakınca.

Bu hafta Kandil ve Eurovision nedeniyle bazi diziler yayinlanmandi ve bazi dizilerin reytingleri düstü. Belirtmekte fayda var sanirim.

Benim 1.bölüm reytingini çok merak ediyorum.Geçen hafta yayınlanmadı haftaya yayınlayacağız dediniz yine yayınlamadınız

en cok begenilen 5 İktidar Oyunu : Nurbanu (5. Bölüm) xemrexxx 9 1,8 9,75 11,55

Bizim Sınıf 1.bölümüyle 12.21 reyting yapmıştır.Bu durumda ben dizimi 3.sırada görüyorum.

antep baklavası yine çöküşte rezil omuş[sm=s17.gif]
))

- - - Ekleme - - -

Bu hafta Kandil ve Eurovision nedeniyle bazi diziler yayinlanmandi ve bazi dizilerin reytingleri düstü. Belirtmekte fayda var sanirim.
Ben dizimin yayınlandığı gün eurovision olmasına rağmen yayınladım cumartesi günü ve yükselmiş şanslıyım bu hafta sıralama olarak 1 sıra yükselmişim

tebrikler furkan.vadicilerin dizisine ne oldu?ben onlar varken baska birisinin dizisinin 1.siranin tadina bakicagina inanmiyordum da.

tebrikler furkan.vadicilerin dizisine ne oldu?ben onlar varken baska birisinin dizisinin 1.siranin tadina bakicagina inanmiyordum da.

o bu hafta yayınlanmadı takas ın işleri varmış:

oy sayısı çok olursa geçebilir her dizi zaten ortalamalar 7.5-10 orası çok yakınlar

Ben baktim bile gecen hafta 3 reyting fark attim. Bu hafta Eurovision gezileri nedeniyle fazla ilgilenemedim diziyle

Bizim Sınıf 1.bölümüyle 12.21 reyting yapmıştır.Bu durumda ben dizimi 3.sırada görüyorum.

Konuda listelere dahil etmemeni söylemiştim.
O anket geç açıldı, gizli değildi, sonlanma zamanı net değil, yani pek uygun olmadı. Ama ikinci dizin sağlıklı ölçüldü.