FF Senaryo Reytingleri | 21 Mayıs - 27 Mayıs 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buradan reklamını da yaptın Onur. :)
ama doğruyu söylüyorum bazı üyeler linkini atmama rağmen konuya hiç girmiyor bile okuyan herkes 10 veriyor buradan da benim dizimin kaliteli olduğu anlaşılıyor yoksa ben profillere link dağıtmam eilmi bile sürmem 😉

ama doğruyu söylüyorum bazı üyeler linkini atmama rağmen konuya hiç girmiyor bile okuyan herkes 10 veriyor buradan da benim dizimin kaliteli olduğu anlaşılıyor yoksa ben profillere link dağıtmam eilmi bile sürmem 😉

Artık link dağıtmak yasak zaten Onur. :) Bence senin dizinin sıkı takipçileri var, bırakmazlar seni. :)

Ortalaman hakikaten yüksek, en beğenilen dizilerden biri senin tabloya bakınca. :)

Bu hafta Kandil ve Eurovision nedeniyle bazi diziler yayinlanmandi ve bazi dizilerin reytingleri düstü. Belirtmekte fayda var sanirim.

Benim 1.bölüm reytingini çok merak ediyorum.Geçen hafta yayınlanmadı haftaya yayınlayacağız dediniz yine yayınlamadınız:(

Bizim Sınıf 1.bölümüyle 12.21 reyting yapmıştır.Bu durumda ben dizimi 3.sırada görüyorum.

antep baklavası yine çöküşte rezil omuş[sm=s17.gif] :)))

- - - Ekleme - - -

tebrikler furkan.vadicilerin dizisine ne oldu?ben onlar varken baska birisinin dizisinin 1.siranin tadina bakicagina inanmiyordum da.

Bizim Sınıf 1.bölümüyle 12.21 reyting yapmıştır.Bu durumda ben dizimi 3.sırada görüyorum.

Konuda listelere dahil etmemeni söylemiştim. :) O anket geç açıldı, gizli değildi, sonlanma zamanı net değil, yani pek uygun olmadı. Ama ikinci dizin sağlıklı ölçüldü. :)