Furkan o mana da demedi. Yani gelecek haftakı listede yer alacak dizinO zaman 21-27 Mayıs reytinglerine koy.Resmen emek hırsızlığı bu.1 gün sürünce ne oluyor?Oy sayısı problemse dizim listedeki bazı dizilerden daha fazla oy sayısı var.Bugün koy bence.Ölmezsin.Olmuyorsa da 21-27 Mayıs Reytinglerine koy.
bende gözükmüyo son kısım
Gözüküyor ?
iki dizinide geçimde gör sen kurtlar sofrası bu boru değil@takas En beğenilmeyen dizi Umutsuz Favoriforumum Kızları falan olmamış. 5-6 kişi 10 verirse ortalama tabii yüksek olur. Ama oy sayısı çoğaldıkca ortalamanı tutmak yüksek tutmak imkansız. Ayrıca ben kimsenin burnuna silah dayamadım. Tarihi farkı ben atmışım. Kendi dizimle yarışmışFurkana tebriklerSana da takas
Küçük Sırlar gibi heyecanlı bir dizi varken o bir az zoraga bende düşüş yok hatta 0.30 yükselmişim ama rakipler atağa kalkmış haftaya 1.yim
Küçük Sırlar gibi heyecanlı bir dizi varken o bir az zor
takas kimsenin burnuna silah dayamıyorum. Bravo tebrik etmekten başka bütün lafları saydınne heycanı ya millete zorla oy kullandırt heycanlı de asıl heycan kurtlar sofrasındahaftaya zirveyi alırsam şaşırma
takas kimsenin burnuna silah dayamıyorum. Bravo tebrik etmekten başka bütün lafları saydın
takas aksiyon koy dizine biraz benceKüçük Sırlar gibi heyecanlı bir dizi varken o bir az zor
takas aksiyon koy dizine biraz bencerevan çok iddialı
alın bende çok iddialıyım 9.Bölüm çok heyecanlı olucak ilk 5'e girecem inadına konunun linkini atıcam herkese
Tebrikler FurkanIki dizimde çok basarili gitmis. Çok memnunum reytinglerden dolayi.Hepinize tesekkürler.
Çok Sağol OnurRevaN tebriklerbende yükselmişim 9.bölüm ilk 5'e girecek ahanda buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?