FF Senaryo Reytingleri | 14 - 20 Mayıs 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga bende düşüş yok hatta 0.30 yükselmişim ama rakipler atağa kalkmış haftaya 1.yim :D

O zaman 21-27 Mayıs reytinglerine koy.Resmen emek hırsızlığı bu.1 gün sürünce ne oluyor?Oy sayısı problemse dizim listedeki bazı dizilerden daha fazla oy sayısı var.Bugün koy bence.Ölmezsin.Olmuyorsa da 21-27 Mayıs Reytinglerine koy.
Furkan o mana da demedi. Yani gelecek haftakı listede yer alacak dizin :) O zaman gelecek hafta salı başlarsın olur biter :)

bende gözükmüyo son kısım
@takas En beğenilmeyen dizi Umutsuz Favoriforumum Kızları falan olmamış. 5-6 kişi 10 verirse ortalama tabii yüksek olur. Ama oy sayısı çoğaldıkca ortalamanı tutmak yüksek tutmak imkansız. Ayrıca ben kimsenin burnuna silah dayamadım. Tarihi farkı ben atmışım. Kendi dizimle yarışmış :F Furkana tebrikler :) Sana da takas
iki dizinide geçimde gör sen kurtlar sofrası bu boru değil :d

Siz rakip degilsiniz birbirinizi. Çok fazla dikkate almamanizi istiyorum. Biz eglence için yaziyoruz dizileri, birbirimizi rakip olalim diye degil.

Yükselip düsmek de bir basarıdır. :D Normalde çoğu diziyi geçerdim de oy kullanan azdı diziye. :D

Iki dizimde çok basarili gitmis. Çok memnunum reytinglerden dolayi. :) Hepinize tesekkürler. :)