Bu gece ve yarın bakacağım
Bu gece ve yarın bakacağım
forumcak oyuna daldık ayoll forumda hayat durduPuan durumu iyi olmamış
Oyun haftalarında yarışmacılar oyuna dalıyorforumcak oyuna daldık ayoll forumda hayat durdu
Yine sizin takımdan eleme yapılıcak gibi görünüyor ayy ama potadan kurtarmışsın kendiniOyun haftalarında yarışmacılar oyuna dalıyor
Bu hafta rakip takımı yenmeliyiz bu haftaki oyunu kazanmazsak artık bizim takım dağılırYine sizin takımdan eleme yapılıcak gibi görünüyor ayy ama potadan kurtarmışsın kendini
hahah aa vlla rakip takımdan olduğum için inş yenersiniz diyemiyorum cnmBu hafta rakip takımı yenmeliyiz bu haftaki oyunu kazanmazsak artık bizim takım dağılır
Bu oyunu kaybettik sanırım artık kazanmak çok zor oyunu kazanmak için bizim takımdan birinin ilk sırada olması şart Buda çok zor,bu şekilde bizim takımda yarışmacı kalmayacak artık rakip takım arasında oynarhahah aa vlla rakip takımdan olduğum için inş yenersiniz diyemiyorum cnm
sen takımlar dağılana kadar elenmemeye çalıs sizin takımdan daha birşey olmaz
Sınavlarımın en yoğun olduğu dönem. Yapacak bir şey yok Oylamada elenmemek için destek bekliyorum @Bully @turkuazz @Polat Şaşmaz @MayısKralı
Sınavlarımın en yoğun olduğu dönem. Yapacak bir şey yok Oylamada elenmemek için destek bekliyorum @Bully @turkuazz @Polat Şaşmaz @MayısKralı
Gidiyor gönlümün efendisini beklerdim senden
@Aserat da potada ve sizin gibi duygu sömürüsü yapmadı, böylece onu yazmayacağım kesinleştiAynı desteği bende bekliyorum,okul yeni kapandı. Yazlık'a yerleştik artık pek laptop yüzü göremiyorum şuan bulduğum vakitlerdede oynamaya çalışıyorum. Bu haftalık benide kurtarın ya :/ @Bully @Polat Şaşmaz @turkuazz @Aserat @Harunnn60
Zaten diğer oyunlardaki performansım da fena sayılmaz, yani erken elenmeyi hak etmiyorum bence.@Aserat da potada ve sizin gibi duygu sömürüsü yapmadı, böylece onu yazmayacağım kesinleşti
Tamam şımarma sen de Domuz oyununda iyi iş çıkarmışsın, ama daha iyilerini de yapmalısın, yapmalıyızZaten diğer oyunlardaki performansım da fena sayılmaz, yani erken elenmeyi hak etmiyorum bence.
Yardımlaşmak sevaptır kankaAynı desteği bende bekliyorum,okul yeni kapandı. Yazlık'a yerleştik artık pek laptop yüzü göremiyorum şuan bulduğum vakitlerdede oynamaya çalışıyorum. Bu haftalık benide kurtarın ya :/ @Bully @Polat Şaşmaz @turkuazz @Aserat @Harunnn60