elemeye kalırsanız sen gidici gibi görünüyorsun oyna birazBu hafta artık sizden biri gitsin ayoll
sunucu yokki ayoll tatilde sen konuyu emanet al kendineKonu çok durgun.
Bende, konuyu emanet alacak yüz mü kaldı? Sondan 4. falanım.sunucu yokki ayoll tatilde sen konuyu emanet al kendine
En düşük skor yapma rekorunu kırabilirim, diğer arkadaşlar beni geçerse.Rekor yapamadın mı
Merak etme canım korumam altında olacaksınBende, konuyu emanet alacak yüz mü kaldı? Sondan 4. falanım.
En düşük skor yapma rekorunu kırabilirim, diğer arkadaşlar beni geçerse.
hatırlatmışken biraz oynayalım süreside uzun olucak cumaydı sanırımBende, konuyu emanet alacak yüz mü kaldı? Sondan 4. falanım.
En düşük skor yapma rekorunu kırabilirim, diğer arkadaşlar beni geçerse.
Abi gibi abi. Seni öz abimden daha çok seviyorum.Merak etme canım korumam altında olacaksın
Öz abin var mı acabaAbi gibi abi. Seni öz abimden daha çok seviyorum.
Bunu bir iltifat olarak algılıyorum.Yok varlığın ilginç
İlginç karakterler hep ilgimi çekmiştir iltifat tabiBunu bir iltifat olarak algılıyorum.
Niye sinsi gülüş atmadın sonda. Şüphelendim, keşke atsaydın.İlginç karakterler hep ilgimi çekmiştir iltifat tabi
Sinsi gülüş atsaydım asıl şüphelenmen lazımdı saf .ssNiye sinsi gülüş atmadın sonda. Şüphelendim, keşke atsaydın.
''Sinsi gülüş atarsam şüphelenir'' dedin ve diğer gülüşü atıp şüphelenmeyeceğimi sandın. Ama yanıldın. Beni ciddiye almasan da olur, biraz önce Sherlock'un sezon finalini izledim de etkisin de kaldım.Sinsi gülüş atsaydım asıl şüphelenmen lazımdı saf .ss
Gel benim kafası güzel Kemal'im ben sensiz durur muyum''Sinsi gülüş atarsam şüphelenir'' dedin ve diğer gülüşü atıp şüphelenmeyeceğimi sandın. Ama yanıldın. Beni ciddiye almasan da olur, biraz önce Sherlock'un sezon finalini izledim de etkisin de kaldım.