2017 FF Sanal Survivor 7. Sezon 3. Oyun

Health'den gelen puan ve ekstra puan var hiç mi bakmadın?
@turkuazz maşallah sana, tebrik ederim

@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu umutlarımız yeniden yeşerdi, haydi saldıralım akşam 10'a kadar
oyun skorunda 36 gösterdi sevindim oyun bitti 29 a indi

aa avans verdik diye çokta uçmayın ayoll 9-6 öndeyiz sanırım 6.sıradada biz varız zaten sizin yolun sonu görünüyor çocuklar @Yiğitt çal şarkıyı adada

Yine mi kazandık ya onlar kazansın artık yeter!!!!

@turkuazz maşallah sana, tebrik ederim

@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu umutlarımız yeniden yeşerdi, haydi saldıralım akşam 10'a kadar
Dün takimin icin ne diyordun bugün ne diyorsun
okadar survivor izleyen birisin dengelerin heran degiseblecegini en iyi sen bilmelisin

haydi sana olan inancmi bosa göturme

@turkuazz dun sorup duruyordun oyunu bugun zirveyemi gectin? Yalniz @DarkLeqenD HIRS yapti heran zirveyi alabilir

@Yiğitt yarismacilar ilk gün yan gelip yatiyor sonda atak yapiyorlar

@Yiğitt in bir komplosumu bana bilmiyorum oyun skorunda bitmeden 36 yaptım ama puanım yine yüksemedi 32 de kalmıs ayoll bir defada 34 yaptım oyun oynanırken görünüyor ama oyun bitti yine 32 de kaldı
İhtimaller dahilinde oynadığın oyunu kayıt etmiyorsun.
Başka mantıksal bir açıklaması yok.

kırmızı takım bu haftada kaybetmemeli yoksa iyi olmaz sayımız çok az kalacak

Burası Survivor, açlıkla susuzlukla uğraşıyoruz, benim de dengem değişebilir normaldir

Burası Survivor, açlıkla susuzlukla uğraşıyoruz, benim de dengem değişebilir normaldir
oda dogru
sen pek acliga dayanikli olmazsin ama

Haydi senden patlama bekliyorum. 1 de olsa bir final puan getir takimina hem @Yiğitt e can gönulden öyle istiyor

Hırs kelimesini niye büyük yazdın ki?