FF Sanal Survivor 7. Sezon 1. Oyun

Yarışmanın sunucusu Yiğit'le konuşsaydın ya bunu, ben daha ilk katılıyorum proymuşum gibi beni niye ciddiye alıyorsun :D Ben öylesine demişimdir, bir de kesin olarak dememişimdir, sanırım falan demişimdir muhtemelen :A

Beni bahane edip suçu bana atman da beni üzdü. :)
Neyse olan olmus artik. 1 hafta yarissaydimda yeterli olurdu benim icin. kismet

2-3 gün süresi kaldı ama belkide değiştirmek sitemez hediyemi :A :A :A
Adem'e geçiş yapacağım tabii ki, az kaldı sayılı gün çabuk geçermiş :A

Bu avatarla İçerde yorumlayacaktık senle Pazartesi, Ramazan dolayısıyla kısmet olmadı çok üzüldüm :A

Adem'e geçiş yapacağım tabii ki, az kaldı sayılı gün çabuk geçermiş :A

Bu avatarla İçerde yorumlayacaktık senle Pazartesi, Ramazan dolayısıyla kısmet olmadı çok üzüldüm :A
hhahah aa olsun forumda 4 yıldır olan efendi kimliğinin içine 1 haftada etti mertim artık hep böyle hatırlancsksın manyak @Bully :Z:Z:Z @Yiğitt @EFE UYSAL

hhahah aa olsun forumda 4 yıldır olan efendi kimliğinin içine 1 haftada etti mertim artık hep böyle hatırlancsksın manyak @Bully :Z:Z:Z @Yiğitt @EFE UYSAL
Ben hep @Bully i şu profille hatırlarım. :D

cc56505b1970d7ab2e4d5a669343823d.jpg

@vadikızı abla 16 yapman ne kadar zamanını aldı? :A

1 saniye erosum laptoptan oynadığımdanmı ne beceremiyorum olmuyor ya:F

İşte ilk sonuçları: :A 1. sırada Batuhan var da tabloyla uğraşamam .ss

beceriksizim yapamıyorum demiştimm:T:

Sorması ayıp 1700'e nasıl ulaştın? 😱 @batuhankaralar

Gerçekten insanı Mario'dan soğutur bu ne birde ahhh diye ses çıkarması yok mu? :F

Neyse gerçek biz olarak ilk 3'deyiz, gece son kez denerim 1000'e çıkmak için. :A

Sorması ayıp 1700'e nasıl ulaştın? 😱 @batuhankaralar

Gerçekten insanı Mario'dan soğutur bu ne birde ahhh diye ses çıkarması yok mu? :F

Neyse gerçek biz olarak ilk 3'deyiz, gece son kez denerim 1000'e çıkmak için. :A
Oyun çok zor değil ama müzik sinir etti ya :F Mario'yu en üstte tutmaya çalıştığında iyi bir skor geliyor ama 1700'ler için şanslı ele denk gelmek lazım :D