Tam 648 yaptım yine kafayı çarptı mal marioBeceriksiz.![]()
Tam 648 yaptım yine kafayı çarptı mal marioBeceriksiz.![]()
MÜzikk hatalı galiba oyun 2 defa açılmıs gibi 2 müzik üst üste gibi geliyorOyunun müziği de sinir bozucu.Kapatıyorum hemen.
![]()
Neyse olan olmus artik. 1 hafta yarissaydimda yeterli olurdu benim icin. kismetYarışmanın sunucusu Yiğit'le konuşsaydın ya bunu, ben daha ilk katılıyorum proymuşum gibi beni niye ciddiye alıyorsunBen öylesine demişimdir, bir de kesin olarak dememişimdir, sanırım falan demişimdir muhtemelen
Beni bahane edip suçu bana atman da beni üzdü.![]()
Forum üyeleri yarışmaya katılmasada istediği gibi oynayabilrimiş serbestmiş
Seni engelleme hakkım var.Forum üyeleri yarışmaya katılmasada istediği gibi oynayabilrimiş serbestmiş![]()
Adem'e geçiş yapacağım tabii ki, az kaldı sayılı gün çabuk geçermiş2-3 gün süresi kaldı ama belkide değiştirmek sitemez hediyemi![]()
![]()
![]()
Enazından puan tablosunda ilk 4 teyimSeni engelleme hakkım var.![]()
![]()
hhahah aa olsun forumda 4 yıldır olan efendi kimliğinin içine 1 haftada etti mertim artık hep böyle hatırlancsksın manyak @BullyAdem'e geçiş yapacağım tabii ki, az kaldı sayılı gün çabuk geçermiş
Bu avatarla İçerde yorumlayacaktık senle Pazartesi, Ramazan dolayısıyla kısmet olmadı çok üzüldüm![]()
Ben hep @Bully i şu profille hatırlarım.hhahah aa olsun forumda 4 yıldır olan efendi kimliğinin içine 1 haftada etti mertim artık hep böyle hatırlancsksın manyak @Bully@Yiğitt @EFE UYSAL
@vadikızı abla 16 yapman ne kadar zamanını aldı?![]()
İşte ilk sonuçları:1. sırada Batuhan var da tabloyla uğraşamam .ss
2. DarkLeqenD 863 3. Polat Şaşmaz 863 4. Çiğdem- 713 5. Yiğitt 691 6. denizz19 648 7. MayısKralı 590 8. DiziTutkunu 584 9. Aserat 541 10. Harunnn60 535 11. *YıldırıM* 498 12. EFE UYSAL 261 13. turkuazz 25 14. vadikızı 16
Oyun çok zor değil ama müzik sinir etti yaSorması ayıp 1700'e nasıl ulaştın? 😱 @batuhankaralar
Gerçekten insanı Mario'dan soğutur bu ne birde ahhh diye ses çıkarması yok mu?
Neyse gerçek biz olarak ilk 3'deyiz, gece son kez denerim 1000'e çıkmak için.![]()