FF Sanal Survivor 7. Sezon 1. Oyun

Kanka bunlar seçtiğimiz oyunlar değil, geçen yıl ki oyunlar. :F Onları indirmemiz lazımdı .ss

Sakin olun arkadaşlar, inşallah sorunumuz düzelecek. :D

Arkadaşlar skor sorunumuz düzelmiştir. Eski yaptığınız skorlar da kaydedilmiş bu arada, görüntüleyebilirsiniz. @OzaN a da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Oyun süresini de problem nedeniyle pazartesi 22.30'da ilerlettik. Herkese başarılar. :X
Bugün herkes saldırır oyunla
Hahaha @Bully dan kapak cevap. :Z :A
ben oynarsam puanimi görebilecekmisiniz yarismaci olmasam bile ?
Aksam oynayacam
Bakalim nasilim :Z

Ayy bakarsın ben çözerim, sen becerememişsindir :A İftara kadar bir uğraşırım, rekor puan yapacağımdan kuşkum yok :A
hahah aa bekliyoruz ozaman bir oyuna girde görürsün :A :A :A

ama oynadıkça bağımlılık yapıyor güzel zaman geçer iftara kadar :A

tabi ben 40 dakıka sonra falan yemek yapmaya baslayacam şimdiden gözüm karalır gibi oldu yemek dumanları içinde düşüo bayılmam inş :A :A :A

Bugün herkes saldırır oyunla

ben oynarsam puanimi görebilecekmisiniz yarismaci olmasam bile ?
Aksam oynayacam
Bakalim nasilim :Z
Görebilirsin tabi ki. :D

tabi ben 40 dakıka sonra falan yemek yapmaya baslayacam şimdiden gözüm karalır gibi oldu yemek dumanları içinde düşüo bayılmam inş :A :A :A
Ramazan Özel yayınımızla sizlerleyiz, her şey FF için. :A

aa @Yiğitt eski yazimda gelmiş. Sabah mesajim yarim kalmisti haha

siz benim puani girecekmisiniz onu dedim :)

Çok zor gibi gelmedi bana, yapılır :A :Z

Kolay gelsin sana Çiğdemcim dikkat et kendine :A Ben hazıra konacağım için, top patlayana kadar uğraşırım :A

bu gece sonuclardan dolayı pek oynayamıcam yarın gündüz oynarım akşama ben gelene kadar süre doluyor ramazanda süreler gece bitse aslında 23:00 CVARI GELEBLİYORUM :A
Süreyi uzattım ama kısaltadabilirim. :A

Daha konu açılacak da eleme açılacak da gece gece onunla mı uğraşacam? :A

Süreyi uzattım ama kısaltadabilirim. :A

Daha konu açılacak da eleme açılacak da gece gece onunla mı uğraşacam? :A
Çok zor gibi gelmedi bana, yapılır :A :Z

Kolay gelsin sana Çiğdemcim dikkat et kendine :A Ben hazıra konacağım için, top patlayana kadar uğraşırım :A
ahh dün akşam durum güncellememdede demiştim şanslı olsak erkek oalrak dünyaya gelirdik yat bekle yemeğin gelmesini sonrada ye kalk git :A yapması için ayrı uğraş sonra yedikten sonrada misafirlere çay börek kurabiye hizmeti et sonra mutfağı savas alanı gibiyken topla ooo :A :A :A

@Yiğitt ayy uzattında 21:00 yine bana uymuyor 24:00 yap bari soın 1 saat oynardım 23:00 gelince :A :A :A

ahh dün akşam durum güncellememdede demiştim şanslı olsak erkek oalrak dünyaya gelirdik yat bekle yemeğin gelmesini sonrada ye kalk git :A yapması için ayrı uğraş sonra yedikten sonrada misafirlere çay börek kurabiye hizmeti et sonra mutfağı savas alanı gibiyken topla ooo :A :A :A

@Yiğitt ayy uzattında 21:00 yine bana uymuyor 24:00 yap bari soın 1 saat oynardım 23:00 gelince :A :A :A
Yapamam valla, benim de işim gücüm var. :A Hem 21.00 değil, 22.30 yaptık sonradan. :D