Ayy daha yukarı olmuyor birazda sonra bakarım şuankı skor iyi570'lerde kaldım ben.![]()
okadar şişko bir mario adamın kıçı yada başı çarpıuyor illa biryerlere
Ayy daha yukarı olmuyor birazda sonra bakarım şuankı skor iyi570'lerde kaldım ben.![]()
Müstahaktır size.Ayy daha yukarı olmuyor birazda sonra bakarım şuankı skor iyi
okadar şişko bir mario adamın kıçı yada başı çarpıuyor illa biryerlere![]()
![]()
@Yiğitt
Ben daha pek oynamadım, görüşürüz.seni geçtim ama![]()
![]()
![]()
Küçük gibi gözüken büyük sorun.Müstahaktır size.@DarkLeqenD
Ayy bakarsın ben çözerim, sen becerememişsindir
Hahaha @Bully dan kapak cevap.Ayy bakarsın ben çözerim, sen becerememişsindirİftara kadar bir uğraşırım, rekor puan yapacağımdan kuşkum yok
![]()
Bugün herkes saldırır oyunlaKanka bunlar seçtiğimiz oyunlar değil, geçen yıl ki oyunlar.Onları indirmemiz lazımdı .ss
Sakin olun arkadaşlar, inşallah sorunumuz düzelecek.
Arkadaşlar skor sorunumuz düzelmiştir. Eski yaptığınız skorlar da kaydedilmiş bu arada, görüntüleyebilirsiniz. @OzaN a da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Oyun süresini de problem nedeniyle pazartesi 22.30'da ilerlettik. Herkese başarılar.
ben oynarsam puanimi görebilecekmisiniz yarismaci olmasam bile ?
hahah aa bekliyoruz ozaman bir oyuna girde görürsünAyy bakarsın ben çözerim, sen becerememişsindirİftara kadar bir uğraşırım, rekor puan yapacağımdan kuşkum yok
![]()
Görebilirsin tabi ki.Bugün herkes saldırır oyunla
ben oynarsam puanimi görebilecekmisiniz yarismaci olmasam bile ?
Aksam oynayacam
Bakalim nasilim![]()
Ramazan Özel yayınımızla sizlerleyiz, her şey FF için.hahah aa bekliyoruz ozaman bir oyuna girde görürsün![]()
![]()
ama oynadıkça bağımlılık yapıyor güzel zaman geçer iftara kadar
tabi ben 40 dakıka sonra falan yemek yapmaya baslayacam şimdiden gözüm karalır gibi oldu yemek dumanları içinde düşüo bayılmam inş![]()
![]()
![]()
Mesajlar konuda kalıyor, ondan gelmiştir.aa @Yiğitt eski yazimda gelmiş. Sabah mesajim yarim kalmisti haha
siz benim puani girecekmisiniz onu dedim![]()
bu gece sonuclardan dolayı pek oynayamıcam yarın gündüz oynarım akşama ben gelene kadar süre doluyor ramazanda süreler gece bitse aslında 23:00 CVARI GELEBLİYORUMGörebilirsin tabi ki.
Ramazan Özel yayınımızla sizlerleyiz, her şey FF için.![]()
Çok zor gibi gelmedi bana, yapılırhahah aa bekliyoruz ozaman bir oyuna girde görürsün![]()
![]()
ama oynadıkça bağımlılık yapıyor güzel zaman geçer iftara kadar
tabi ben 40 dakıka sonra falan yemek yapmaya baslayacam şimdiden gözüm karalır gibi oldu yemek dumanları içinde düşüo bayılmam inş![]()
![]()
![]()
Süreyi uzattım ama kısaltadabilirim.bu gece sonuclardan dolayı pek oynayamıcam yarın gündüz oynarım akşama ben gelene kadar süre doluyor ramazanda süreler gece bitse aslında 23:00 CVARI GELEBLİYORUM![]()
Süreyi uzattım ama kısaltadabilirim.
Daha konu açılacak da eleme açılacak da gece gece onunla mı uğraşacam?![]()
ahh dün akşam durum güncellememdede demiştim şanslı olsak erkek oalrak dünyaya gelirdik yat bekle yemeğin gelmesini sonrada ye kalk gitÇok zor gibi gelmedi bana, yapılır![]()
Kolay gelsin sana Çiğdemcim dikkat et kendineBen hazıra konacağım için, top patlayana kadar uğraşırım
![]()
Yapamam valla, benim de işim gücüm var.ahh dün akşam durum güncellememdede demiştim şanslı olsak erkek oalrak dünyaya gelirdik yat bekle yemeğin gelmesini sonrada ye kalk gityapması için ayrı uğraş sonra yedikten sonrada misafirlere çay börek kurabiye hizmeti et sonra mutfağı savas alanı gibiyken topla ooo
![]()
![]()
![]()
@Yiğitt ayy uzattında 21:00 yine bana uymuyor 24:00 yap bari soın 1 saat oynardım 23:00 gelince![]()
![]()
![]()
23:30 yap bari seninle aynı takımdayım oyüzden seninde yararınaYapamam valla, benim de işim gücüm var.Hem 21.00 değil, 22.30 yaptık sonradan.
![]()
Maalesef, 22.30 son.23:30 yap bari seninle aynı takımdayım oyüzden seninde yararına![]()
![]()
![]()