Oyunda tat mı kaldı ?
Her gelen yeni üyeye suçluyorsunuz bu danger diye şimdide bu başladı her oyunda bir hile konuşması hile yaptıysa yaptı hakkıyla yaptı mı hayır belki diskalifiye olacak nerden biliyorsunuz şikayetlerinizi OzaN'a iletiniz.
Oyunda tat mı kaldı ?
lodly dogru dıo revan sende vıdeo cek
bu sefer bnde gelicem
lodly dogru dıo revan sende vıdeo cek
AGA Nolur Sen Bu Konuya Karışma
Lordly bu mesajıyla hile yaptığını kanıtlamış oluyorBenim lafı çevirdiğim yok. Sonuçta video çekerken o kadar uğraşacam. Ben biri istedi diye boşuna bunu yapacak değilim. Revan yaparsa ben de aslanlar gibi öğrenip çekerim videomu.
Revan'dan bize ne diyemezsin çünkü onun yaptıkları imkansız. 150 tık'ı nasıl yapmış? Onun 150 tık'ına inanıyorsun 5. oyundaki 790 puanına inanıyorsun ama ona video çek diyemiyorsun neden??? O çeksin ben de çekecem bu kadar net. Hiç bir şeyi boşuna yapacak değilim...
o konu bu konu farklı o konuda bugüne kadar tek yanıldığım nokta o oldu haxballda o küfür etti ve dangerden başka kimse küfür etmezdi .Sadece diyorum ki vidioyu çek bu 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5'de değil 6 oldu bu ! OzaN admin nereden anlıyacak ? hile yapmadısa vidioyu çeker bizede helal olsun demekten başka birşey düşmez bu kadar basit!Her gelen yeni üyeye suçluyorsunuz bu danger diye şimdide bu başladı her oyunda bir hile konuşması hile yaptıysa yaptı hakkıyla yaptı mı hayır belki diskalifiye olacak nerden biliyorsunuz şikayetlerinizi OzaN'a iletiniz.
Arkadaşlar Hax Yapacaklar Yarım Saat Sonra Konuya Gelsin Takas,ALEMTO Oynayanlar Gelsin
- - - Ekleme - - -
Tamam Hile Yaptığın Kanıtlandı
Lordly bu mesajıyla hile yaptığını kanıtlamış oluyor
aga halem ol sen karsı taraf talebı gayet mantıklı revan ceksın bende vıdeo cekıcem dıo
o konu bu konu farklı o konuda bugüne kadar tek yanıldığım nokta o oldu haxballda o küfür etti ve dangerden başka kimse küfür etmezdi .Sadece diyorum ki vidioyu çek bu 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5'de değil 6 oldu bu ! OzaN admin nereden anlıyacak ? hile yapmadısa vidioyu çeker bizede helal olsun demekten başka birşey düşmez bu kadar basit!
Hoooppp bende geliyorum bensiz nereye ?AGA Nolur Sen Bu Konuya Karışma
- - - Ekleme - - -
İstiyosan Gel Sana Link ATARIM
Lordly Çekmezki Revan Şimdi Çek Video yu Lordly çekmezse video yu bak neler oluyo
Ben de diyorum ki ben çekersem Revan da çekecek bu kadar basit.. kendi ağzınla söylüyorsun revan 150 imkansız diye...
Ama revan'a video çek demiyorsun neden acaba???? Ayrıca 5. oyundaki 790 puanı da bi gösteriversin.
Lordly Çekmezki Revan Şimdi Çek Video yu Lordly çekmezse video yu bak neler oluyo
Nasıl kanıtladın yahu merak ettim. Sen bence odana çekil cin ali serisini okuamaya devam et yada oksye falan çalış.