Lordly bunu çek dedi. Ayrıca tık oyununda elimi nasıl göreceksiniz? Yapsam bile inanmazsınız? Tık oyununu ispatlamanın hi bir yolu yok. 160 ile kazanmadım ben
Nasıl yok
Lordly bunu çek dedi. Ayrıca tık oyununda elimi nasıl göreceksiniz? Yapsam bile inanmazsınız? Tık oyununu ispatlamanın hi bir yolu yok. 160 ile kazanmadım ben
Hızlı değil sadece kötü çekilmiş bir videoHacı çok hızlı gidiyor ben o oyuna baktım o kadar hızlı dönmüyor bende yahu zaten biz ona bu oyunu çek demedik o tık oyununda kendi ellerimle saniyede 16 kere fareye basmmış biz onu diyoruz
- - - Ekleme - - -
Tamam birşey demedim sadece hızlı gibi geldi çünkü bende o kadar dönmüyor
Tamam da. 160 yaptıktan sonra benim yolum ile yaptin diyeceksin. Elimi görmenin yolu yok kiNasıl yokoradaki rakamdan ispatlanır 😉
Tamam o zaman sorun yok ama sanki çok hızlı geldi bana
Hızlı değil sadece kötü çekilmiş bir video
Kuran Çarpsın ki, normal bir oyun. Ya hem yemin ettim, hem ispat hala inanmıyosunuz. Üstelik bir de kendi takımımızTamam o zaman sorun yok ama sanki çok hızlı geldi bana
Yahu üstelik ben 4 dakikada yapmadım ki. Bir hayli zaman geçti. Sabahtan beri oyundayım. Acaba Azerbaycanda falan saat farkından olabilir mi? Bende çünki farklı bir zaman gösteriyor
Hızlı değil sadece kötü çekilmiş bir video
- - - Ekleme - - -
Tamam da. 160 yaptıktan sonra benim yolum ile yaptin diyeceksin. Elimi görmenin yolu yok ki
Saat farkı çok alakasız olur çünkü oynadığın süreyi kaydediyor. Bizimkini doğru bilirken seninkini nasıl yanlış bilsin
Kuran Çarpsın ki, normal bir oyun. Ya hem yemin ettim, hem ispat hala inanmıyosunuz. Üstelik bir de kendi takımımız
Bak mesela şu an ben oyuna girdim ve çıktım. 12 saniye yazıyor bende. Onu oynadıtan sonra da skorumu geliştirmek için oynadım 9214 yaptım. Onun için 4 dakika yazmış olabilir mi? Çünki o zaman son oyunu gösteriyor. Oyuna gir 10 saniye sonra çık sende de aynısı olacakSaat farkı çok alakasız olur çünkü oynadığın süreyi kaydediyor. Bizimkini doğru bilirken seninkini nasıl yanlış bilsin
O da benim günahımı almış. Hatta yalnızca o değil. Sen de. Ama düşünen yok tabiiaga lordy nin günahını almışsınız harbi ayıp olmuş adama diyecek söz yok
alemto agam şovunu yapmış yine helal
O da benim günahımı almış. Hatta yalnızca o değil. Sen de. Ama düşünen yok tabii
Tamam takas video koydum yine inanmadınız. Neye inanmak istiyorsanız inanın. Umurumda değil. Daha fazlasını ispat edememrevan sana hayatta inanmam onu geç senin o kdar çok yalanına şahit oldum ki artık bola uğraşma hile yapan biri varsa o sensin o oyunda kendi elimle yaptım diye yeminler ettin ama salladığın belli videoya bak
video ya bak
Tamam takas video koydum yine inanmadınız. Neye inanmak istiyorsanız inanın. Umurumda değil. Daha fazlasını ispat edemem
video ya baksen elle mi yaptın onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?