FF Sahur Turnuvaları 2012 | 2.Gün

Adminim darksaal 818 yaptı ben 920 neden elendim?Hakkımı verin

Ben 2. hakkımda 818 yaptım direk üst tura çıkardı beni, 3 hakkımı kullanmadım...

Ben 818 yaptığımda sen 3 hakkını kullanmıştın ve en yüksek 718'di.

- - - Ekleme - - -

Sorun düzeltildi.

Bir kişi oyuna başlayınca otomatik olarak o hakkını oynamış gibi gözüküyor ve buna bağlı çeşitli sorunlar oluşuyor. Bu eklentiyi kodlayan eleman düşünememiş bunu.

Ben direk üst tura çıkınca, 3. hakkımı kullanamadım
Şimdi elenmiş gözüküyorum.

Ben 2. hakkımda 818 yaptım direk üst tura çıkardı beni, 3 hakkımı kullanmadım...

Ben 818 yaptığımda sen 3 hakkını kullanmıştın ve en yüksek 718'di.

İşte burada tükeniyoruz. Sahur turnuvalarının sonu geldi herhalde bu hatayla.

Bakalım başka formüllere odaklanacağız artık bundan sonra.

İşte burada tükeniyoruz. Sahur turnuvalarının sonu geldi herhalde bu hatayla.

Bakalım başka formüllere odaklanacağız artık bundan sonra.

Keşke hiç oynamasaydım, biraz daha beklesem, 3. hakkını bitirmiş olurdu heralde Danger

sahur turnavaları iptal arkadaşlar ben ramazan özel projelerimle çok yakında sizlerle olacam merak etmeyin

net gidip geliyor
oynuyacağım şimdi

- - - Ekleme - - -

net gidip geliyor
oynuyacağım şimdi

Bence hata olmaması için sırayla oynasın rakipler, konuyu yazar ben bitirdim haklarımı sen oynabilirsin diye...

Yoksa sıkıntı oluyor.

Diskalife olmuşum bu sistem yüzünden 2 gündür hakkım yeniyor 3.olursa katılmıyacağım artık!

Ben 3 hak sonunda en yüksek 920 yaptım. Sen kaç yaptın?

Dün aynısı bende oldu
bugünde diskalife olmuşum nasıl oldusa 3.olursa cidden isyan edip katılmıyacağım

- - - Ekleme - - -

Sistem yüzünden olmayabilir.
Dün hakkım gitti
sistem yüzünden oldu
.Bugünde diskalife oldum nasıl iş anlamadım
.Darksaalın problemi dün bende oldu 1 oyun oynamama rağmen 2 hakkım kullanmış gibi oldum ve turu geçti gösterdi sonra elendiğimi gösterdi
bugünde diskalife oldum

- - - Ekleme - - -

Sorun bu işte ben 3 hakkımı kullanamadım.
Aga dün bendede oldu bu anlıyorum seni

Dediğim gibi sorun olmaması için sırayla oynanmalı, rakip bütün haklarını kullandıktan sonra diğer kişi oynamalı.

Sahur turnuvaları devam etmeli.Takas'ın organizasyonlara kalırsak vay halimize

Hacı ben dünkü sorunu çözemedim banada anlatsana nasıl oldu o iş
? bugün sen ne yaşadısan dünde ben yaşadım

Ben ilk hakkımı kullandım, hemen başta yandım yenildim, oyunu unutmuşum.

2. hakkımı kullanmadan önce baktım Danger 3 hakkını kullanmış ve en yüksek 718 yapmıış gözüküyordu.

2. kez oynadım oyunu ve 818 yaptım, direk üst tura çıktım, Danger elendi gözüktü.

Bir kişi oyuna başlayınca otomatik olarak o hakkını oynamış gibi gözüküyor ve buna bağlı çeşitli sorunlar oluşuyor. Bu eklentiyi kodlayan eleman düşünememiş bunu. :biggrin:

Ozan'ın dediği gibi olmuş, ben 2. hakkımı kullanırken, Danger 3. kez oynuyormuş ve 920 yapmış.

Skoru benden fazla gözüküyor ama ben sistemin hatasından dolayı son 1 hakkımı kullanamadım.

Olay bu.

Bu arada oyun çok basitti aslında Survivorda 9000 yapmıştım, bir seviyeden sonra hiç yenilmiyorsun kendini vurmazsan.

Son düzenleme: