FF Sahur Turnuvaları 2012 | 2.Gün

Adminim darksaal 818 yaptı ben 920 neden elendim?Hakkımı verin:D

Ben 2. hakkımda 818 yaptım direk üst tura çıkardı beni, 3 hakkımı kullanmadım...

Ben 818 yaptığımda sen 3 hakkını kullanmıştın ve en yüksek 718'di. :)

- - - Ekleme - - -

Sorun düzeltildi.

Bir kişi oyuna başlayınca otomatik olarak o hakkını oynamış gibi gözüküyor ve buna bağlı çeşitli sorunlar oluşuyor. Bu eklentiyi kodlayan eleman düşünememiş bunu. :D

Ben direk üst tura çıkınca, 3. hakkımı kullanamadım :) Şimdi elenmiş gözüküyorum.:):)

Ben 2. hakkımda 818 yaptım direk üst tura çıkardı beni, 3 hakkımı kullanmadım...

İşte burada tükeniyoruz. Sahur turnuvalarının sonu geldi herhalde bu hatayla. :):)

Bakalım başka formüllere odaklanacağız artık bundan sonra. :)

sahur turnavaları iptal arkadaşlar ben ramazan özel projelerimle çok yakında sizlerle olacam merak etmeyin :d

Bence hata olmaması için sırayla oynasın rakipler, konuyu yazar ben bitirdim haklarımı sen oynabilirsin diye...

Yoksa sıkıntı oluyor. :)

Diskalife olmuşum bu sistem yüzünden 2 gündür hakkım yeniyor 3.olursa katılmıyacağım artık!

- - - Ekleme - - -

Ben direk üst tura çıkınca, 3. hakkımı kullanamadım :) Şimdi elenmiş gözüküyorum.:):)
Ben 3 hak sonunda en yüksek 920 yaptım. Sen kaç yaptın?

- - - Ekleme - - -

Dün aynısı bende oldu :( bugünde diskalife olmuşum nasıl oldusa 3.olursa cidden isyan edip katılmıyacağım

- - - Ekleme - - -

Sistem yüzünden olmayabilir.
Dün hakkım gitti :( sistem yüzünden oldu :(.Bugünde diskalife oldum nasıl iş anlamadım :D.Darksaalın problemi dün bende oldu 1 oyun oynamama rağmen 2 hakkım kullanmış gibi oldum ve turu geçti gösterdi sonra elendiğimi gösterdi :( bugünde diskalife oldum :(

- - - Ekleme - - -

Sorun bu işte ben 3 hakkımı kullanamadım. :)
Aga dün bendede oldu bu anlıyorum seni:D

Dün aynısı bende oldu :( bugünde diskalife olmuşum nasıl oldusa 3.olursa cidden isyan edip katılmıyacağım

- - - Ekleme - - -

Dün hakkım gitti :( sistem yüzünden oldu :(.Bugünde diskalife oldum nasıl iş anlamadım :D.Darksaalın problemi dün bende oldu 1 oyun oynamama rağmen 2 hakkım kullanmış gibi oldum ve turu geçti gösterdi sonra elendiğimi gösterdi :( bugünde diskalife oldum :(

- - - Ekleme - - -

Aga dün bendede oldu bu anlıyorum seni:D

Dediğim gibi sorun olmaması için sırayla oynanmalı, rakip bütün haklarını kullandıktan sonra diğer kişi oynamalı. :)

Sahur turnuvaları devam etmeli.Takas'ın organizasyonlara kalırsak vay halimize:(

Hacı ben dünkü sorunu çözemedim banada anlatsana nasıl oldu o iş:D? bugün sen ne yaşadısan dünde ben yaşadım :)

Ben ilk hakkımı kullandım, hemen başta yandım yenildim, oyunu unutmuşum. :)

2. hakkımı kullanmadan önce baktım Danger 3 hakkını kullanmış ve en yüksek 718 yapmıış gözüküyordu.

2. kez oynadım oyunu ve 818 yaptım, direk üst tura çıktım, Danger elendi gözüktü.

Bir kişi oyuna başlayınca otomatik olarak o hakkını oynamış gibi gözüküyor ve buna bağlı çeşitli sorunlar oluşuyor. Bu eklentiyi kodlayan eleman düşünememiş bunu. :biggrin:

Ozan'ın dediği gibi olmuş, ben 2. hakkımı kullanırken, Danger 3. kez oynuyormuş ve 920 yapmış.

Skoru benden fazla gözüküyor ama ben sistemin hatasından dolayı son 1 hakkımı kullanamadım.

Olay bu. :D

Bu arada oyun çok basitti aslında Survivorda 9000 yapmıştım, bir seviyeden sonra hiç yenilmiyorsun kendini vurmazsan. :)

Son düzenleme:
Yeni Kral Benim!

Opener2-Ned2.jpg