FF Online Ligi 6.Hafta Sonuçları

Bahsettiğim taktik Türkiye'nin en büyük sitelerinde bahsi dönen ve bu tip işlerle uğraşan herkesin bildiği bir taktiktir. Bu taktikle Barça ve ManU'yu yendim, diyenler var. 10 maç yaptık 10'unu da kazandık, diyenler var. Ama oyuncular yoruldu 1-2 beraberlik aldık, diyen var. Bunlardan önemlisi sonuçta ortada ' hile ' sayılabilecek bir şey var. Şiddetle kınıyoruz tekrardan.

Fenerbahçe OFM'de şampiyon da olsa kabul etmeyeceğimizi 2. kim olursa onu şampiyon sayacağımızı ifade edelim.

Şike iddialarına yönelik gerekenin yapılacağı konusunda lig yöneticisine güvenimiz sonsuz.

Antalyaspor ve puan kazanan tüm takımlara tebrikler tekrardan...

Resmen şoktayım. 4-0 yenildim. Söylediğim gibi benim kadro alternetifli değildi. Defans ve Orta Saha çok fazla iyi değildi ama Forvetler beni favori göstermişti özellikle Palermo'yu almam. Fks14 gördüğün gibi 4-0 yenilecem dedin 4-0 yendin. Ben galiba ya istifa etmeliyim yada inadına bastırmalıyım.

Resmen şoktayım. 4-0 yenildim. Söylediğim gibi benim kadro alternetifli değildi. Defans ve Orta Saha çok fazla iyi değildi ama Forvetler beni favori göstermişti özellikle Palermo'yu almam. Fks14 gördüğün gibi 4-0 yenilecem dedin 4-0 yendin. Ben galiba ya istifa etmeliyim yada inadına bastırmalıyım.
inadına bastır oyuncak değil ki bu ya hep ya hiç

Sen dün bana demiyormuydum cabuk pes etme felan diye.. Yoluna devam edeceksin felan..

Ama sende elinden gelenini yaptin :)

Benim maçıma 0 diyenler noldu yendim işte manisaspor'u :D Bugünde Antalyaspor'u deviricem inşallah :D

sonuçlar ibretlik beyler hehe ::D
şampiyonlugun en büyük adayları eskişehir ve bursa yenilde hele eskişehir ne yapmış öyle yahu ::D
mustafa kardeşimi tebrik ederim beşiktaş yok şöyle yok böyle deniliyordu farkını ortaya koydu.
bucasporun ve galatasarayın yenilmesi beni şaşırttı,geri kalan sonuçlarda bir şaşırtıcılık yok.

şampiyonlugun en büyük adayları eskişehir ve bursa yenilde hele eskişehir ne yapmış öyle yahu ::D
mustafa kardeşimi tebrik ederim beşiktaş yok şöyle yok böyle deniliyordu farkını ortaya koydu.
bucasporun ve galatasarayın yenilmesi beni şaşırttı,geri kalan sonuçlarda bir şaşırtıcılık yok.

Bursa'yı yenmem çok normal diyorsun yani :kiwi-fruit:

Hayır,tam tersine ibretlik bir sonuç,şaşırtıcı.
Ama çok fazla bir şekilde aşırı ofansif oynadım onun etkisi olabilir zaten dün ya yenerim yada büyük bir fark yerim diye düşünüyordum.

Son düzenleme:
Eyvallah kardeşim fazla konuşmadım artık susuyoruz ve izliyoruz :D[/FONT]

internette herkes bir taktik söylemiş onlar da bizim gibi insanlar oyunda bu taktikler varsa uygulanmasında sorun yok...
mesela 4 4 2 B agresif oyun sert oyun bunlar oyunun barındırdığı taktikler...

Başarını kıskandığım yok :) Sana da daha önce söylediğim gibi senin şampiyon olmanı dahi isterim :) Ama internette hep 4-4-2 (B) ve kaleyi görünce vur taktiğinden bahsedilmiş. Senin taktiğin de öyle olunca insanın aklına gelmiyor değil :) Ama senin bunu onları okuyup yapmadığını umuyorum ve düşünüyorum.

Taktiğini istediğin gibi yapabilirsin tabii ki :) Taktiğini değiştirmişsin, sen bilirsin. Değiştirmesen de o işi bırakmış yoluma devam ediyordum ben zaten :)

Şimdi galibiyet almaya devam edersen seni bütün içtenliğimle tebrik edeceğim. Başarılar :)