FF Online Ligi 6.Hafta Sonuçları

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
454
Trabzonspor:2 Kayserispor 1

Sivasspor:3 Manisaspor:1

Karabükspor:3 Gaziantepspor:0

Gençlerbirliği:4 Kasımpaşa:0

Beşiktaş:5 Eskişehirspor:1

Galatasaray:0 Antalyaspor:1

Fenerbahçe:4 Ankaragücü:0

Bursaspor:0 İstanbul B.B:1

Bucaspor:1 Konyaspor:2

Kazandim
.. Inanmiyorum.. Hayatimin en mutlu ani..

Herkesi tebrik ediyorum..

Trabzon yükselişini sürdürüyor

Edıt:Bu hafta Karabükle yapcam çok önemli bir maç.Çünkü Karabükde 9 puanda Trabzonda 9 puanda kim yenerse 3 puan fark olcak merakla bekliyorum maçın sonucunu

Son düzenleme:
Çok kötü bir şey oldu benim için.

Beşiktaş'ın Eskişehirspor'u 5-1 yenmesi, Bursaspor'un kendi evinde yenilmesi dikkatimi çeken olaylar ama hala 1. ile aramda 6 puan fark var.

Artık sistemimin yanlış olduğunu anladım. Büyük değişiklikler yapmam gerekecek oyun anlayışımda. Konyaspor maçıyla çıkış yakalamak istiyorum.

Maalesef yine birçok tehlikeli atağı gole çevirememişiz.

Bentley antremanda gelişmiş...

Son düzenleme:
Ben bu maçı unutup önümüzdeki Karabük maçına bakıyorum.Büyük maç olacak

Arkadaşlar şu anda Fenerbahçe takımı internette " OFM maç kazandıran taktik " ismiyle dolaşan bir taktiği uygulamaktadır.

Herkes istediği taktiği uygulamakta özgürdür. Ama Galatasaraylılık ruhu gereceğince biz asla bu tip sanal alemde dolaşan taktiklerle maç kazanmak istemeyiz.

Ayrıca biz bu turnuvayı herkes kendi menajerlik yeteneğini sergilesin, diye yaptık. Fenerbahçe ve diğer bu tip şeylerle uğraşanları kınıyorum.Benim uyguladığım taktik asla böyle bir taktik değildir.

Fenerbahçe'nin taktiğini ben de biliyorum,
bir arkadaşıma verecektim en son ama vazgeçtim. Ve bu işi yapanları kınayan biri olmaya karar verdim.

Yalan, diyenler casus kiralayarak Fenerbahçe'nin taktiğine bakabilirler. Ben de Fenerbahçe'nin uyguladığı taktiğin bulunduğu 5-6 tane sitenin linkini verebilirim.
Fenerbahçe bu taktiği kendi üretti, diyemem çünkü harfiyen verebileceğim linklerde bulunan taktikler aynısı dizilişi, genel maç taktikleri hepsi...

Herkes istediği taktiği uygulamakta özgürdür ama Galatasaraylılık ruhu gereğince ' bana göre ' hile sayılabilecek bu tip şeylere bulaşmayı istemiyorum.

En son ben yapmadım ama bir arkadaşıma vereyim, dedim sonra ona da yapmamasını şiddetle önerdim ve yapmadı. Bundan sonra bu tip şeyler yapanlarla Galatasaray kulübünün ve benim hiçbir ilişkim kalmadığını belirtmek isterim.

Galatasaray kulübü menajeri olarak asla sanal alemde dolaşan bu tip şeylerle maç kazanmak istemediğimizi, Galatasaray olarak kendi taktiğimizi uygulayıp yenilsek de karşı tarafı tebrik edeceğimizi kararlılıkla bir kez daha ifade etmek isterim.

Antalyaspor'a tebrikler
Zevkli bir maç oynadık ama en azından ' hilesiz, temiz ' bir maç oynadık. Yenildik. Tekrar tekrar tebrik ederim Antalyaspor'u...

Son düzenleme:
Osmanaslan söylediğin şeyler çok ciddi.Emin misin?

Osmanaslan söylediğin şeyler çok ciddi.Emin misin?

Ekran görüntüsünü de çektim. Elimde kanıtlar var. Linkler var.

Fenerbahçe takımı birçok sitede dolaşan bir taktiği uygulamaktadır. Ben bu işleri eskiden bilirdim ama asla bir maçta bu taktiklerden birini uygulamadım da uygulatmadım da şiddetle kınıyorum Fenerbahçe'yi!

Son düzenleme:
OFM'de bile Fenerbahçe şike yapıyor ya.

Gaziantepspor olarak deplasmanda çok kötü bir ekibiz. Deplasmanda çıktığımız 3 maçta 1 gol atıp 7 gol yedik. Bunu en yakın zamanda düzelteceğimizi umuyorum. İnşallah her şey daha güzel olacak...

iNTERNETTEKİ taktikler senin benim gibi insanların uyguladığı taktik.........
pek etkşi olmaz

Maça Gelirsek ne kadar da kendimizi güçlü gördüsek dün hüsrana uğradık njk tebrik ederiz o kadar çok kalede gol görmemizin sebebi malesef kacemizimiz ivankov cezalıdı kaleye geçen hamidou pek yetki gösterememiş traftarımızdan özür diliyoruz Akşam ki Fener maçına BAKIYORUZ şimdi

Gençlerbiirliği ne yapmış öyle

Ben bu hafta BJK ile oynuyorum kendi sahamda. İntikamını alırım merak etme.

çok fena ders aldık
maçada bakamıyorum ki sezon bileti 1 günlüktü benim bugün etkisi bitti bakamıyorum maça nasıl geçmiş diye

yanlış taktik yaptım açıkcası bjk küçümsedim sırf atak yaptım ve kalecide kötü performans sergilediğinde bjk hüsrana uğrattı bizi umarım fb olmaz
Enezlede anlaşam

çok net inanılmaz pozisyonlar kaçırdık

Vay canına kesinlikle en sürpriz hafta bu oldu.

Öncelikle kendi maçımdan bahsetmek gerekirse Gaziantep çekindiğimiz bir rakipti. Maçın başından beri pozisyona giren taraf biz olduk ama bir türlü istediğimiz golü bulamadık. İkinci yarıda Cangele'nin devreye girip hat-trick yapması ise bize farklı galibiyeti getirdi. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum.

Haftanın en büyük sürprizi bana göre Beşiktaş'ın evinde Eskişehir'i 5 golle devirmesi oldu. Eskişehirsporun yenilebileceğini tahmin ediyordum ama bu kadar fark çok sürpriz oldu.

Diğer büyük sürprizler ise Galatasaray ve Bursaspor'un sırasıyla Antalyaspor ve İBB'ye evinde kaybetmeleri oldu. İki çok güçlü ekip bir yara almış oldu bu yolda.

Ligde puanı olmayan Gençlerbirliği'nin kendine gelerek 4-0 gibi net bir skorla galibiyete ulaşması da dikkat çekiciydi.

Kazanan takımlara tebrikler

[/B][/SIZE][/COLOR]Şike iddialarıyla ilgili soruşturma başlatılacaktır ve gereği yapılacaktır.[/FONT]

olm buca gerçekte konyanın belalısı,ben burda çok daha güçlü kadroyla yenildim,utandım resmen la
şaka şaka konyaya tebrikler.

defansta yobo da kırmızı yemiş :S 68lik koraya kaldık...