FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

son dakika eğturul ile ankragücü anlaştı alemtonun yaptığı takım eskişehir spor piyasa değeri 4.600.000 olan ouyuncuyu 3.500.000 sattı her iki tarafa hayırlı uğurlu olsun :)

Son düzenleme:
ankaragücünde 4 tane oyuncu satılıktır ve her türlü teklife varız takımın yıldız slovaklarını takasta kullanabilriz

Gökhan Zan 5 Milyon Euro Gökhan Zan'a 4,5 Milyon Euro ver, oyuncu istemiyorum senden. Teklifim Gökhan Zan 4,5 Milyon Euro. Zaten daha altını OFM kabul etmiyor. Düşüreceğim en küçük değer 4,5 Milyon Euro olur Gökhan Zan için.

o kadar yok ne yapabilirim 3.000 olursa olur o kadar yok :(

Takımınızın transferleri

[TABLE="class: tableContent, width: 100%"]
[TR]
Oyuncu adıAyrıldığı takımGittiği takımTransfer ücreti Hafta[/TR]
[TR]
[TD]
arrowright.gif
[/TD]
[TD]Hanifi[/TD]
[TD]Ankaragücü[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD="align: right"]€ 1.290.000[/TD]
[TD="class: right"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif
[/TD]
[TD]Aygün[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD]Bate Borisov[/TD]
[TD="align: right"]€ 2.525.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif
[/TD]
[TD]Coskun[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD]Zenith St Peter[/TD]
[TD="align: right"]€ 3.595.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowleft.gif
[/TD]
[TD]Ertugrul[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD]Ankaragücü[/TD]
[TD="align: right"]€ 4.000.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
arrowright.gif
[/TD]
[TD]Sarp[/TD]
[TD]Galatasaray[/TD]
[TD]Eskisehirspor[/TD]
[TD="align: right"]€ 5.000.000[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Transfer Bilgileri

[TABLE="width: 100%"]

Kar(+) / Zarar(-): [TD="align: right"]€ 2.818.000

Alınan oyuncu sayısı: [TD]2[/TD]
Satılan oyuncu sayısı: [TD]3[/TD]
[TD] [/TD]
Toplam oyuncu satış tutarı: [TD="align: right"] € 9.108.000 [/TD]

Toplam oyuncu alış tutarı: [TD="align: right"] € 6.290.000 [/TD]
[TR]
[/TD]
[TD="align: right"]
arrowtransfers.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bugün 2 yabancıya 1 ankaragücüye sattım epey işlem oldu sen bana gökhanı 3.000 satığa çıkar alacağım şimdi hemen :)

kabül eder o sen bir daha yap sıfırları unutma ama :gitar:hacı sen transfer hatası yapıyorsun :)stancu o kadar yapmaz 5.000.000 değer biç ona fiziksel özelliğide yok o kadar yapmaz:D

Ya AlemTo Gökhan Zan'ı 4,5 Milyon Euro altına düşürmeme izin vermiyor. Bu oyuncu bu kadar düşük değere satılamaz, diyor :)

Kayseri kimdi?Amisulashvili ondaysa bana verebilir mi?Gelsin konuşalım ayrıntıları.

Kayseri BesaLeT'te. Doğan Abi gel benle de masaya otur. Anlaşalım yarın sen takımı alınca yaparız transferi :)

@135 sana yaptım teklifi profiline attım mesajı.
@BesaLeT,önce Amisulashvili sende mi diye sorayım :D

Adminim çok iyi bir kazık attın bana :D Deumi iyi bir oyuncu, sevdiğim bir oyuncu takımıma katkı sağlayacaktır. :)

Tamam ciddi ciddi teklif sunuyorum.

@BesaLeT,satmayacaksan ya da yüksek bir fiyat istiyorsan baştan söyle,3 milyon euroluk bir bütçesi var Buca'nın yanlış hatırlamıyorsam.Takas yoluna gitmek istersen Manucho,Erkan,Mulemo,Musa ve Beto hariç istediğin futbolcuyu alabilirsin.En fazla 1 milyon çıkar benden,bu kadar zorlayabilirim bütçeyi.Ama benim teklifim 500 bin+istediğin bir futbolcu.Başka bir şey istiyorsan ortada buluşturabiliriz.