FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

AlemTo tamam Sarp'ı 5 Milyon Euro yaptım. Alabilirsin artık :)

Baroš için Galatasaray takımına teklifte bulundunuz.

Eğer bu oyuncuyu satın almak istiyorsanız, önce oyuncunun kulübüne bir teklifte bulunmalısınız. Sonrasında kulüp, oyuncuyu satıp satmamaya karar verecektir. Bir teklifte bulunmak için, aşağıdaki boşluğa oyuncu için vereceğiniz miktarı girin ve Onayla'ya tıklayın. Şuan bakiyeniz: € 6.010.000.

Teklif gönderilmiştir, demiyor :) Oyuncuyu almak istediğiniz bakiyeyi girin, diyor :) Sen gönderemiyorsun, herkes gönderiyor bana teklif :)

Bu oyuncu için ödemek istediğiniz miktar:
Lütfen bu oyuncuyu Galatasaray takımından neden satın almak istediğinizi belirtin:

osmanaslan bak sana teklif gönderilmiştir diyor

Teklif gönderildi, demiyor teklif ettiğiniz parayı girin, diyor. Sen gönderemiyorsun bana bugün birçok teklif geldi :)

evet sarp'ı aldın ama baros 13 Milyon Euro onu satmam kolay kolay

Bir de yabancı kulüplerden oyuncu almak sezon bileti sahipleri için galiba :( Baros için boşuna uğraşma 12 Milyon Euro isterim en az bütçenin 2 katı

Ayrıca 1 takımdan 1 günde en fazla 1 oyuncu alabilirsin, benden 1 oyuncu aldın zaten :)

Son düzenleme:
Şu an Palermo satılık param olsa alacağım hemen ama bütçem 9 Milyon Euro.

EDIT: AlemTo oyuncularının fiyatlarını 2 katına çıkardın neredeyse. Satamazsın kimseye.

Özbayraktar ve sarının huücüma bakarsan anlarsın 10.000.000 aşağı satmam bunları tabi iyi teklif gelirse 5.000 alta inerim örneğin sen ayhanı ver bana :ok:

Besalet Sezer Öztürk Değer Biçtim 13.000.000 :)

ilgilendiğin oyuncu var ise sana istediğin fiyata tabi uygun fiyata kendi değerinden düşük olmuyacak şekilde ben niye yükselttim başka yerlerden transfer çok yapıyor böyle burada transfer yapmak istiyen fiyatı yarıya indirim 11.000.000 oyuncu size 6.000.000 indirim ben öteki ligler için yaptım onu ama sezer öztrük değeri 13.000.000 dan aşağı olmaz

son dakika gelişmesi ankaragücü eğturul ile ilgileniyor ama 4.000.000 kusur değeri 3 e çekmesini istiyor ankaragücü gelişmeler buradan devam edecektir:)

hacı nakit sıkıntım var sen bana 3.750.000 euro var senin takımında daha almak istediklerim var yarın gelecek param var olmamı bende sana bir güzellik yaparım

sen takın listesine bakarsan o değeri ben ölçmüyorum sen istiyorsan o oyuncu ben satışa çıkaracağım ve 3.000 indireceğim sana :) anladın mı şimdi:)