FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Teklif gönderildi, demiyor teklif ettiğiniz parayı girin, diyor. Sen gönderemiyorsun bana bugün birçok teklif geldi

Şok Şok Kulüpler Anlaştı Sözleşme İmzalandı Mustafa Sarp Eksişehir Sporda

evet sarp'ı aldın ama baros 13 Milyon Euro onu satmam kolay kolay

Bir de yabancı kulüplerden oyuncu almak sezon bileti sahipleri için galiba
Baros için boşuna uğraşma 12 Milyon Euro isterim en az bütçenin 2 katı

Ayrıca 1 takımdan 1 günde en fazla 1 oyuncu alabilirsin, benden 1 oyuncu aldın zaten

Son düzenleme:
uçar bende yok malesef şimdi onu satışa çıkaram dedim snn için ama yok

Şu an Palermo satılık param olsa alacağım hemen ama bütçem 9 Milyon Euro.

EDIT: AlemTo oyuncularının fiyatlarını 2 katına çıkardın neredeyse. Satamazsın kimseye.

Özbayraktar ve sarının huücüma bakarsan anlarsın 10.000.000 aşağı satmam bunları tabi iyi teklif gelirse 5.000 alta inerim örneğin sen ayhanı ver bana

Besalet Sezer Öztürk Değer Biçtim 13.000.000

ilgilendiğin oyuncu var ise sana istediğin fiyata tabi uygun fiyata kendi değerinden düşük olmuyacak şekilde ben niye yükselttim başka yerlerden transfer çok yapıyor böyle burada transfer yapmak istiyen fiyatı yarıya indirim 11.000.000 oyuncu size 6.000.000 indirim ben öteki ligler için yaptım onu ama sezer öztrük değeri 13.000.000 dan aşağı olmaz

son dakika gelişmesi ankaragücü eğturul ile ilgileniyor ama 4.000.000 kusur değeri 3 e çekmesini istiyor ankaragücü gelişmeler buradan devam edecektir

hacı nakit sıkıntım var sen bana 3.750.000 euro var senin takımında daha almak istediklerim var yarın gelecek param var olmamı bende sana bir güzellik yaparım

3.000 indi senin için
bu arada osmanaslan stancu 1.000.000 hemen alacam ama

tello 20.000.000[😉] ama sizin için değil sizlerden ilgilenen olursa değer biçimi

sen takın listesine bakarsan o değeri ben ölçmüyorum sen istiyorsan o oyuncu ben satışa çıkaracağım ve 3.000 indireceğim sana
anladın mı şimdi