FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

abdullah durak satılıktır !!!! defans:74 orta saha:74 forvet:74 (24 Yaşında)

Stepanov 8,1 Milyon €'ya Galatasaray'da! Defansta böyle bir oyuncuya şiddetle ihtiyacımız vardı, 3 tarafa da hayırlı olması dileğiyle

Gençlerbirligi'nin basarili oyuncusu Stepanov €8.100.000 karsiliginda Galatasaray'a transfer olmustur.

Basarili oyuncumuza yeni takiminda basarilar dileriz.

Stepanov 8,1 Milyon €'ya Galatasaray'da! Defansta böyle bir oyuncuya şiddetle ihtiyacımız vardı, 3 tarafa da hayırlı olması dileğiyle

:chargrined: mustafa ne yaptın o adam en fazla 82 olur antremanla.tamam iyi oyuncuda 3 mil'e gelmiş gençlerbirliğine bursadan 8.1 mil verilmezdi bence ona.

:chargrined: mustafa ne yaptın o adam en fazla 82 olur antremanla.tamam iyi oyuncuda 3 mil'e gelmiş gençlerbirliğine bursadan 8.1 mil verilmezdi bence ona.

Yapacak bir şeyim yoktu çünkü 3 tane defansım var 3 defanslı taktikleri pek sevmiyorum 4. bir defansa ihtiyacım vardı. 3 tane defansım 80 üstünde diğer ikisi berbattı

Bütçem de azdı aldım işte yapacak bir şeyim yoktu çünkü hiç kimse iyi defansını satmıyor 82 de bana yeter

hangilerini satiyorsun dogan abi ?

Galatasaray'ın bütçesi 100.000 € olduğu için transfer dönemini kapattık şimdilik.

Gaziantepspor'da transfer dönemi kapanmıştır. Takımımıza gerekli takviyeleri yaptığımızı düşünüyorum. En azından ligin ilk yarısı bitene kadar transfer yapmayacağız. Beşiktaş maçına çıkacağımız kadro şöyle olacaktır :

Mahmut

İvan- Yalçın Ayhan- Erhan Güven- Serdar Kurtuluş

Emre Çolak- Zurita- Batalla- Mehmet Yozgatlı

Gökhan Güleç - Sosa

Bu maçı mutlak kazanmak istiyoruz.

Büyük transferimiz yattı ses getireceğimiz transfer yattı hem maddi durum kötü ve bjk hüsranı morallerimiz bozuk malesef en kısa sürede transferi bitirmek istiyoruz ama es es en az 5 oyuncu alınacaktır şüpheniz olmasın......

Es Es Menejeri: AlemTo

ersene teklif attım hem bana hem sana yarar

Eskisehir'e oyunculari için teklifler gönderildi ..