FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

[TABLE="class: tableContent, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: leftSide"]Palermo[/TD]
[TD]Boca Juniors[/TD]
[TD]Kasimpasa[/TD]
[TD="class: right"]€ 11.831.000[/TD]
[TD="class: right rightSide"]€ 14.234.790[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kaşımpaşa çok iyi bir transfer yaptı ben bu oyuncunun 14 milyon olduğunu görsedim alırdım 22 milyondan gelmişti bu oyuncu bu kadara düşmesi iyi olmuş ama ben göremedim işte

Bence yanlış transfer OFM'de oyun motorunda yaş etkili maalesef hele 35 yaş üstüyse...

Pahalı'ya aldım ve + biraz yaşlıydı aslında gerçekte futbolu bıraktı. İnşallah takıma iyi şeyler katar. Fazla pahalıydı inmiş, inmiş bende alayım dedim. Forvet eksikliğimi Palermo ile güçlendirdim. Transfer Listesine bak Palermo'dan daha iyisi vardır ama fiyatını bilemem.

Palermo'yu alacak param zamanında vardı ama almadım yaşlı oyuncularla pek ilgilenmiyorum.

Martin Palermo'dan yararlanamassam zaten satarım yenisini alırım. Yani problem değil. Ama bakalım yararlı olacakmı mesela bu akşam göreceğiz. İnşallah yararlı olur.

bir yaş meselesi yahu ister 90 yaşında olsun adamın forvet gücü 87 lik konoute de 31 yaşında 93 lük adam maçlarda çok etkisi olmuş skorbaddan baktım konoute vurdu top döndü ve batuhan karedeniz golll!!!!!

Arkadaslar Kasimpasa istedigini alsin.. Niye herkes bana: "isin çok zor" diyor.. Iyi niyetinizi anliyorum ama biz de elimizden gelenini yapiyoruz tabi. Ne yapalim transfer ettiyse.. Intihar mi edeyim simdi? Gençlerbirligi direnmeye devam edecek.. iyi günde kötü günde ..

bir yaş meselesi yahu ister 90 yaşında olsun adamın forvet gücü 87 lik konoute de 31 yaşında 93 lük adam maçlarda çok etkisi olmuş skorbaddan baktım konoute vurdu top döndü ve batuhan karedeniz golll!!!!!

Anladım demekki aşırı şekilde önemli değilmiş yaş.

Sen o "işin çok zor" diyenleri bırak kendine bak. Yani moralin bozulabilir dediğim gibi, Sen sadece kendine bak. Kendini en kötü ihtimâl olarak beraberliği gör ki galibiyet senin anahtarın olsun. Bu arada defans hattın ve Forvet hattın biraz zayıf gözüküyor ama Orta Saha iyiymiş.

Daha fazla uzatmaya gerek yok.. Sen zayif diyorsan zayifdir ve sen kolayca yenersin..

Iki takima da basarilar,

Tamam sakin... Kimse kimseye hocalık taslamasın. Herkes kendi işine baksın. Kimin yenip yenmeyeceğini bu akşam göreceğiz uzatmanın faydası yok.

Sen devam et böyle, devam et!

Her neyse başarılar...

Devam et derken? Ben sadece gercek olacak seyleri söylüyorum.

Ben: "Gençlerbirligi yenecek.. Kolay kolay Kasimpasa'yi yenecek.. Ezip gidecek" desem yalan konusurum. Ve yalanci çikarim ve bundan hiç hos kalmam

Dedigim gibi, iyi olan kazansin.

Mesela fazla uzadı benim gıcık kaptığım nokta illaki kendini mağlup olarak göstermen.

Kasımpaşa ile Gençlerbirliği'ne başarılar. İyi olan kazansın diyerek noktaya koyalım.

Kendimi maglup göstermiyorum.

Neyse ben artik daha fazla konusmak istemiyorum bu konu hakkinda.

Basarilar diyorum ..

Sanada başarılar.

Maçlar çok geç başlıyor ve çok geç açıklanıyor orası kötü. Bu oyunu kuran acaba heralde Amerika tarafından çünkü, en çok oraya uyuyor saati.

Sanada başarılar.

Maçlar çok geç başlıyor ve çok geç açıklanıyor orası kötü. Bu oyunu kuran acaba heralde Amerika tarafından çünkü, en çok oraya uyuyor saati.

Hayır serverler gece daha boş olduğu için gece oynanıyor
Hollanda merkezli ve Hollanda ile aramızda 1 saat fark var