şimdi onları tutmaya çalışıyorsun da yarın bir bakmışsın hepsi kaçmış...bence şu anda esnek davranmak durumundasın.(bence)...
son bişey daha söyleyip konuyu kapatçam: asıl profesyonelce olmayan durum diğer takımların ilgilendikleri adamlara onların öneremeyecekleri teklifler yaparak onları mağdur etmektir.bende de oldu aynı durum,seni üzmek istemediğimden ve alemto da anlayışlı davrandığından kabul ettim,ama artık daha iyi anlıyorum hatamı.öyle para gelecekse hiç gelmesin...cernat'ı beto'yu galatasaray alsa nolur almasa nolur?galatasaray oğlum bu en ölü futbolcusu bile 80 üstü oynar.
Eskişehirspor'a yardım amacıyla Volkan Sarı'yı satın aldım
Kendi ağzınla yakalandın zaten...Olm sende ilk on biri bırak yedeklerde 69'la oynayan adam var mı?Hangimizin daha çok ihtiyacı var şimdi Cernat'a?Bu oyunculara ihtiyacım olsa almazdım.
Osmanaslan Şampiyon Olursam Osmanaslan Katkısı Var DiyeceğimŞimdi Pozitif OlduÇok Teşekkür ederim😛
Es Es Menejeri: AlemTo
Kendi ağzınla yakalandın zaten...Olm sende ilk on biri bırak yedeklerde 69'la oynayan adam var mı?Hangimizin daha çok ihtiyacı var şimdi Cernat'a?
Neyse artık Messi olsa almam.Transfer bitti.En azından Türkiye içinde bitti.
Şu en son koyduğun smiley ne anlama geliyor bilmiyorum ama ben yardım etmek istedimBir şey değilŞampiyonluk yarışında başarılar
- Ersan Martin'i Eskişehir'e , Tijikuzu'yu Karabük'e satıldı.
- Serdar Özkan Kasımpaşa'ya transfer oldu.
İstanbul B.B ve Bucaspor Futbol Kulübü Adına,
Neferian'dan Kamoyuna ve
Galatasaray SK ile Kardemir DÇ Karabükspor Yönetimine Duyurulur:
İstanbul B.B ve Bucaspor ligin başlayışından itibaren yöneticilerinin ebedi dostluklarından dolayı zaten dost iki takımdı ve bu dostluk profesyonelliğin ve adaletsizliğin dışına çıkmayarak devam ediyordu (bkz:hasagic 9mil'e bucaspor'a gitti)fakat Bucaspor SK menajeri Sn.Bucalee(Neferet)'nin oyuncu satıp alacağım beklet demesine rağmen başka bir takıma o oyuncunun satılması sinir bozucu ve üzültücü bir durumdur.
Bu durumu profesyonelce ve adeletli görenler bizlerde profesyonelce ve adaletli bir şekilde Kardemir DÇ Karabükspor'a karşı takımlarla iyi niyetli ilişkilerde bulunacağız.
Bize profesyonellik dışı davranışlarda bulunuyorsunuz deyip Arda gibi bir yıldızı çok ucuz miktarlarda transfer etmeye çalışanlar kendi profesyonellik anlayışlarını gözden geçirmelilerdir.
Unutmayınız ki futbol bir oyundur ve top yuvarlaktır.
Saygılarımızla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?