FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

konoute ile bütçemiz epey geriye düştü ve Ersen martini de alınca danışmandan mesaj geldi oyuncuların kaçabilir diye acil nakite ihtiyaç var.....milyon eser var v.sarı var ve çimşir birşeyi daha unutmuşum Alper Potuk Ve Kaya Var :D

ACİL oyuncularımı alacak yok mu param eksilere düştü oyuncu gidebilir martin işi bozdu yahu acil bndn transfer yapacak yok mu akşam ki maça çıkamıyacaklar adamlar 3-0 hükmen mağlup olacağız 😕:(

birinizde çare bulsun bana :(

Gençlerbirligi takiminda Curri 4.500.000€'e satiliktir.. Para sıkıntısı çeken menajerler için son indirim yapabilirim ...

eksiye düştü konoutenin gitmesinden korkuyorum 35 milyonluk adamın.....yarına kadar kimse gtmz inş...yurtdışına....

alemto teklif yaptım oyuncuna kabul edersen ikimizde mutlu olmuş olacağız.

not: ozan artık bizden kork 😡

@764 Stepanov için nezaman kararini alacagim? Yani diger menajerlerde ister diye..

neferian satılık oyuncularımdan alsan olmaz mı?:( şu anda erkan zengin en iyi adamım onun yeri dolduramaz başka oyuncu olsa......satılık listeme bak oradaki fiyatı gerçeğe alma ama...yabancı kulüpler için onlar....listedekilerin hepsi 74 üstünde adam 84 bile var.....

ozan istifa et yoksa küme düşeceksin ozannn

edit:bende eksilere düşmemek için uğraşıyorum quaresmaya kafayı taktım :D yeni bir teklif gönderdim ona bak istersen bir adamım eksilere düştük diye takımdan gitti ve çok iyi puana sahipti :(

Son düzenleme:
Bucaspor ve İstanbul BB yöneticilerinin son günlerde hakkımızda yaptıkları açıklamaları son derece saçma ve profesyonellik dışı bulduğumuzu belirtmek isteriz.

Kardemir DÇ Karabükspor Yönetimi

Gençlerbirligi takiminda Stepanov satiliktir.. Ilgilenen için indirim yapabilirim..

Neferian Peleden İyi Adamlarda Var Onları Alsan Olmaz Hep İlk 11 de Oynuyacak Adamlara Veriyorsun Teklif Örnek Kayada İyi Senin Takım İçin 74lük adam.....

Gençlerbirligi takiminda Stepanov satiliktir.. Ilgilenen için indirim yapabilirim..

€ -2.749.356 bütçeme yardımcı olacak bir teklif olursa iyi olur tüm üyeler için ama ilk 11 oyuncuları istemeyin benden......bende konoutenin gitmesinden korkuyorum[sm=s16.gif]

Neferian Peleden İyi Adamlarda Var Onları Alsan Olmaz Hep İlk 11 de Oynuyacak Adamlara Veriyorsun Teklif Örnek Kayada İyi Senin Takım İçin 74lük adam.....
şimdi onları tutmaya çalışıyorsun da yarın bir bakmışsın hepsi kaçmış...bence şu anda esnek davranmak durumundasın.(bence)...

karabük'ün başkanının oğlu musun?

Hayır değilim ama sahip çıkacağım. Gerekirse en kötü oyuncularına en iyi paraları vereceğim. Çünkü Cernat'a 9 Milyon € verdim ve reddetmedi. Bu son derece profesyonelcedir. Sizin yaptığınız tehditler profesyonellik dışıdır.

Galatasaray Profesyonel Erkek Futbol Takımı Menajeri OsmanAslan

Gençlerbirliginde Stepanov 7.500.000€'a satiliktir... Isteyen için indirim yapabilirim..

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi