FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

750.000 milyon diye bir sayı yok :D

Herkesin öyle az paralar. Zamanla artacak paralar :)

yok kalecim gayet ii şu anda kadromda değişikliğe gitmiyecem hedefim türkiye kupası ve lig 3. ankaragücü gayet iyi bir kulüp şu anda sadece sayın cevaanın kulübü sivası yenmek var

yok kadromuz gayet iyi hocama güveniyorum seneye ankaragücünü uefada görebilecek 19 mayıs stadı uefa maçlarını seyredecek...

Transfere hızlı girdik, devamı gelecek :) Murat Ceylan oyun planımıza uygun bir oyuncu değildi o nedenle yollarımızı ayırdık kendisiyle :D Yeni takımında kendisine başarılar dileriz :D

Kayseri baya iyi adamlar çıkarmış satılığa :)

Kadroda köklü bi değişiklik istiyorum o yüzden satılığa çıkarttım :)

OzaN Sağ taraftan teklif var oradan yaptım ama osmanaslan ben almadım teklif diyor? bir de senin takımına teklif gönderem bekle :)

Şu anda kadrom iyi. Oyuncu alma işlemini durdurdum. Ama ilerleyen zamanda ihtiyaç duyarsam transfer yaparım. Mustafa Sarp ve Emirhan Ergün hala satılık.

Kadrom:

Aykut Erçetin
Sabri Sarıoğlu
Servet Çetin
Gökhan Zan
Culio
Kewell
Arda Turan
Emre Çolak
Pino
Kazım Kazım
Baros

Dizilişim: 4-4-2

Son düzenleme:
Bir kaç çalışma yapmaya başladık Bursaspor için.Kadroyu bozmak istemiyorum.Onun yerine bazı oyuncuların yerine 1 kaç oyuncu daha alıcam.ALternatifli kadro kurmaya çalışıyorum.

Değişik antrenmanlarla oyuncularımı Trabzonspor maçına hazırlıyorum. Ama daha Cenation takımını almadı, bilgisayarla oynayacağım galiba :D Şaka bir yana kadromu bozmak istemiyorum. Zaten Karabük'ten Ceylan'ı aldım. Onun dışında bir değişiklik yapmak istemiyorum. Bütçem çok az. Biraz büyüsün, bir dünya yıldızıyla anlaşma sağlamak istiyorum. Aynı zamanda bir forvet takviyesi yapmam gerekecek.

Zaten asıl takımımın dışında yedek bir takım da var genç oyuncularla kurulu...