FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,251
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FF Online Futbol Ligi'nde transferlerle ilgili her şey bu başlıkta konuşulabilir :)

2-3 tane oyuncu transfer listeme ekledim. İsteyen alabilir. Fiyatları çok ucuz. :):) Boca Juniors Martin Palermoyu transfer listesine eklemiş. :) 37 yaşındaki "genç" futbolcunun fiyatı 25 milyon euro. :D

Edit : Adminim çok pahalıya almışın bence. :):)

Transfere hızlı girdik, devamı gelecek :) Murat Ceylan oyun planımıza uygun bir oyuncu değildi o nedenle yollarımızı ayırdık kendisiyle :D Yeni takımında kendisine başarılar dileriz :D

Kayseri baya iyi adamlar çıkarmış satılığa :)

Santana'yı alacaktım ama para yok. :):) 1.642.000 milyon euroya kim gelir. :):) Adaş Güiza'yı 1 milyon euroya satılığa çıkar da alayım. :D Bilica'ya 750 bin euro veririm. :D

Önemli Duyuru

Satılık olmayan oyunculara teklif yapılamıyor demiştim bir mesajımda ama doğru değilmiş. Puan Durumu'na girin. Oyuncu almak istediğiniz takımı seçin ve oyunu listesindeki en sağdaki $ işaretine basarak teklifiniiz yapın.

Oyuncularınıza gelen teklifleri ise Oyuncular => Teklifler kısmından görebilirsiniz.

osmanaslan sana teklif ettiğim transferleri kabül edersen 10 numara kadro kuracağım sana özbayraktar artı istediğin oyuncu ver şu barosu :)

Güiza: 12 Milyon € Bu ne ya benim bütçem 3 Milyon € değil. Olamaz bütçem 750.000 € Bir oyuncumu satacağım.