FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Haftanın takımına 2 tane futbolcum girmiş. Cenk Tosun ve Batalla.

tamam 6.000.000 ama € yazmamışın Türk lirası ise evet euro ise hayır euro bakımından teklifim 5.000.000 €
beto en iyi 3. forvetim,10 milyon euro vermedikçe hiçbir yere gidemez.şu anki bütçemle o kalitede adam alamam...

iki katı para veremem malesef
verecek olanda sanmam 10.000.000€ bende 2 forvetle oynuyorum ama telloyu forvete koyuyorum ve öyle idare ediyorum bende de forvet sıkıntısı var

iki katı para veremem malesef
verecek olanda sanmam 10.000.000€ bende 2 forvetle oynuyorum ama telloyu forvete koyuyorum ve öyle idare ediyorum bende de forvet sıkıntısı var
tamam almaktan caysınlar diye bu taktiği uyguluyorum
sana son teklifim 8.

valla indirebileceğim kadar indirdim
bu civar bir teklif verirsen beto senin.

Zafer Çevik 1.5 milyon eurodan satılık

@OsmanAslan: 8 milyona atarım beto'yu ama alemto ihtiyacı varmış, ona biraz daha öncelik tanıyacağım.Sen forvet fazlalığım var demiştin,o istemezse senle masaya otururuz.

fenerbahçenin sahibi benimle görüşsün hertürlü şike yapılır.

ne yazikki o kadar veremem sen osmanaslana sat hem biraz bütçen artsın ben şimdi ona yakın verirdim ama heskeyı alacağım akşam bütçe topluyacğım

Istanbul B.B. Kyrgiakos'in değeri hakkında yanlış bir değerlendirmede bulundu € 12.379.935 gibi büyük bir miktar ödedi!

[TD="class: tdImg"][/TD]
[TD="class: tdMessage"]Istanbul B.B. Kyrgiakos'in değeri hakkında yanlış bir değerlendirmede bulundu € 12.379.935 gibi büyük bir miktar ödedi![/TD]

[TD="class: tdMessage"]Güven transfer listesinden alındı. Gaziantepspor oyuncuyu € 4.782.128 euroya satın aldı.[/TD]

[TD="class: tdMessage"]Haftanın sözleşmesi Antalyaspor tarafından yapıldı, Besiktas'den Gönen ile € 2.172.000 euroya sözleşme imzaladılar.[/TD]

Osmanaslan cevap vermiyerek bir anlam mı katıyorsun bilerim ona göre erçetin verecekmisin diyorum cevap akşama geliyor sabriye teklif sunuyorum cevap gelmiyor.... haberimiz olsunda ona göre insanlara değer vererim..............