FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Haftanın takımına 2 tane futbolcum girmiş. Cenk Tosun ve Batalla. :):)

iki katı para veremem malesef :( verecek olanda sanmam 10.000.000€ bende 2 forvetle oynuyorum ama telloyu forvete koyuyorum ve öyle idare ediyorum bende de forvet sıkıntısı var

valla indirebileceğim kadar indirdim :) bu civar bir teklif verirsen beto senin.

Zafer Çevik 1.5 milyon eurodan satılık

@OsmanAslan: 8 milyona atarım beto'yu ama alemto ihtiyacı varmış, ona biraz daha öncelik tanıyacağım.Sen forvet fazlalığım var demiştin,o istemezse senle masaya otururuz.

ne yazikki o kadar veremem sen osmanaslana sat hem biraz bütçen artsın ben şimdi ona yakın verirdim ama heskeyı alacağım akşam bütçe topluyacğım :(

[TD="class: tdImg"][/TD]
[TD="class: tdMessage"]Istanbul B.B. Kyrgiakos'in değeri hakkında yanlış bir değerlendirmede bulundu € 12.379.935 gibi büyük bir miktar ödedi![/TD]

[TD="class: tdMessage"]Güven transfer listesinden alındı. Gaziantepspor oyuncuyu € 4.782.128 euroya satın aldı.[/TD]

[TD="class: tdMessage"]Haftanın sözleşmesi Antalyaspor tarafından yapıldı, Besiktas'den Gönen ile € 2.172.000 euroya sözleşme imzaladılar.[/TD]

Osmanaslan cevap vermiyerek bir anlam mı katıyorsun bilerim ona göre erçetin verecekmisin diyorum cevap akşama geliyor sabriye teklif sunuyorum cevap gelmiyor.... haberimiz olsunda ona göre insanlara değer vererim..............