FF Online Futbol Ligi / Transfer Duyuruları

Es Es Kulübünden Açıklama;

Galatasaray kulübünle anlaşamadık :( gözler Beşiktaştaki Yıldız Oyuncu Rota Çevirmiş Bulunmaktayız Quresma İçin 13.090.000€ teklifde bulunduk ve Guti İçin 15.000.000€ ve Boba 17.000.000 € teklifte bulunduk Beşiktaş Kulübünden Yarına Kadar Cevap Bekliyoruz Umarın Transferleri Gerçekleştirip Bir An Önce Transferlerimiz Sona Erdirip Takımı Zirveye Ortak Oluruz

Es Es Menejeri:AlemTo

10.000.000 çok osmanaslan hemen verir ama ben veremem ,o kadar olamaz dediğim gibi olsa sarıya ben sana versem yine 10 a yaklaşık olur

Es Esten Açıklama Heskey İle Görüşmelerimiz Devam Ediyor Ama Bütçesi Çok Yüksek Olduğundan Endişemiz Var ama AlemTo Çok İstiyor Söz Sende AlemTo:D

AlemTo:Akşama Kadar o Bütçeyi Toplayıp Akşam Ki Maça Yetiştireceğiz İnşallah Heskey İngilterde İlk 11 de giren ve hırslı bir oyuncudur takımımda görmek istiyorum belki şimdi belki akşam ama alacağız Heskey................ı

Neferet Betoyu Sana 6.000.000 Teklif Edersem Verirmisin ?

Oyun motorunda yaş çok etkili... Çok yaşlı o parayı vermeye değmez Heskey'e. Alsam benim de param yok değil bütçem çok fazla ama almayacağım.

Yaşa Bakmıyor?Gücü Yeter :) Osmanaslan Aykuta 4€ yeter mi? cvp yzmdn

cenation kimse forvet satmıyor forvette tek adam var karedeniz oda :D OURESMAYA götürdüm teklif kabül etmedi barosa kabül ettim oda olmadı Heskeyi alacağım akşama bütçe denk olduğunda:D

VAZGEÇTİM PALERMOYU ALACAĞIM ikisinden biri :D

[TD="class: tdImg"]
[/TD]
[TD="class: tdMessage"]Yönetim Kurulu Besiktas'den pek memnun değil, Adler'yi € 18.617.212 ile Bayer 04 Leverkusen'den satın aldı. Bu çaresiz bir hareket gibi görünüyor - umarız ki bu büyük paralı sözleşme hayalkırıklığı yaratmasın![/TD]

Beşiktaş Haberi Ben Yazmadım Ofm Yazmış :(

Beşiktaşlı Erhan Güven 4,782,128 milyon €'ya Gaziantepspor'da! Takımımıza hayırlı olması dileğiyle. :)

Galatasaray bu işin nasıl yapılacağını gösteriyor , Trabzonspor takımını bozguna uğratıyor.
TRABZON - Trabzonspor and Galatasaray takımlarının dün stadyumda bu maç için istekli bir oyunu tercih ettikleri göründü.Galatasaray Trabzonspor e karşı büyük bir güvenle ve kendilerinden emin olarak maça başladı. ‘’ 4-4-2 ile Trabzonspor e karşı kendi saha avantajımızı kullandık’’diyor OsmanAslanff

İki takım da adeta çay partisi için gelmiş gibiydi, fakat Cángele Galatasaray adına golü atarak skoru 0-1'a getirdi. İkinci devre ise iki takım da skoru değiştiremedi,maçın sonunda ise 0-1 şeklinde bir tablo vardı.

Bu galibiyet bize gelecek için büyük güven verdi.İyi oyun ve hakedilmiş bir zafer.Daha fazla ne istenir ki?.OsmanAslanff,Trabzonspor'e karşı alınan zaferden oldukça memnundu. Cenation06 ise ümitsiz bir şekilde yerinde oturuyordu.

EDIT: AlemTo yalnızca güç değil oyun motorunda yaş da etkili...

OFM GAZETESİNDEN ALDIM İSTEYEN BAKABİLİR OFM GAZETESİNDEN DE

Es Esten Açıklama Heskey İle Görüşmelerimiz Devam Ediyor Ama Bütçesi Çok Yüksek Olduğundan Endişemiz Var ama AlemTo Çok İstiyor Söz Sende AlemTo:D

AlemTo:Akşama Kadar o Bütçeyi Toplayıp Akşam Ki Maça Yetiştireceğiz İnşallah Heskey İngilterde İlk 11 de giren ve hırslı bir oyuncudur takımımda görmek istiyorum belki şimdi belki akşam ama alacağız Heskey................ı

Neferet Betoyu Sana 6.000.000 Teklif Edersem Verirmisin ?
Beto takımımın en önemli oyuncularından.6000000 pek uygun bi miktar değil.

tamam 6.000.000 ama € yazmamışın Türk lirası ise evet euro ise hayır euro bakımından teklifim 5.000.000 €:D